Първоначално публикувано от
new one чекай, чекай малко
сега говорим за помещение от 26 кв. метра или 66 куб. метра (а не за 38-40 квадрата) и вече ми казвате, че една 12 ЛД няма да ми е достатъчна
, верно ли????На мен температури от 28 градуса не ми трябват - 22 ми е ок, а и точилката ми не се притеснява от ниски температури (не че 22 е ниска температура), плюс, че за този отоплителен сезон няма да има деца у дома angel angel angel angel angel
Та наистина ли ми трябват две 9-ки ЛД? И дори нокриа няма да ми е достатъчна, да не говорим за 12 ЛД????? И двамата майстори ми казаха, че и 12 ще ми стигне (според единия с компромиси при минис 10), да не говорим за Нокриа, дето даже ми била извън капацитета. И двамата майстори са от големи фирми и дойдоха до нас на оглед, а не бяха тук виртуално.
не искам да се карам с никой, още повече пък да споря за нещо, за което не съм убеден и нямам достатъчно знания, ама някакси 2 климатика за 26 квадрата и на мен като лаик ми се струват много
Благидарч за отговорите и понеже не съм човек, който не връща услуга, ако ви трябва помощ в областта на правото, финансите и маркетинга (щото само толкова виЗши имам
) - насреща съм