Страница 132 от 238 ПърваПърва ... 82122130131132133134142182 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,966 до 1,980 от общо 3560

Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Infraction Users
    Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    Варна

Re:Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.

не е японски, а малайзийски инвертор, но както ти правилно отбелязваш има достатъчно други марки на пазара - който плаща - той поръчва музиката...

2.  

3. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Ето още една причина да избереш Хитачи:

http://www.climashop.bg/climatic/cat...E14H2_173.html

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от aruba_man
    Ето още една причина да избереш Хитачи:

http://www.climashop.bg/climatic/cat...E14H2_173.html
    Мммм, страхотна оферта! В ценовият клас, където гравитира този модел, това си е направо бомба. Тази цена може да е заради разчистване на стара стока, ценови натиск от конкуренцията или някакъв трик на фирмата, но при всички случаи си заслужава.

П.П. Аруба, един приятелски съвет: Сипи си една ракия, гледай си кефа и не се впрягай толкова, когато става въпрос за Хитачи. Аз на човек, който не е презимувал с даден модел(марка) климатик и в чието жилище не съм влизал и особено ако не го познавам, не мога да приема думите на сериозно, независимо колко е напред с материала с тази техника.

siji, ако помещението е 23 м² и е с изолация и Т° зимата не пада под -5°С, то за 700-800лв не си струва да се замисляш! Вземай Хитачито, което Аруба предлага!

5. Тук е от
    Aug 2011

Да, това е наистина добра причина да избера хитачи. Но се изкушавам от генератора на йони и патрул сензора на панасоник. Разбира се, че не съм се спряла само на тез марки, приемам предложения. Охх... станах много досадна вече

П.С.Иначе вътрешния глас ми казва да избера хитачи

6. Member Аватара на Shmi
    Тук е от
    Mar 2007

Цитат Първоначално публикувано от Shmi
    Здравейте,

Трябва да избера климатик за следното помещение: Площ 15 кв.м., височина 2,80 м. Намира се в къща с гредоред и стара дървена дограма. Ще се ползва за отопление и охлаждане - през зимата е голям студ, понеже не се отоплява нито отгоре, нито отдолу, нито в някоя съседна стая... Става дума за Пазарджик.
    Така... малко се позабавихме с покупката. Дилемата се ограничи до следните модели:

MITSUBISHI MSZ - GC35VA - 1350 лв.
    DAIKIN FTX35JV1B - 1250 лв.
    FUJITSU ASYG-12 LECA

FUJUTSU-то ми го предлагат в 2 варианта: китайско и японско изпълнение. Японското за 1350 лв; китайското за 1240 лв. Има ли наистина 2 модела или ме пускат по пързалката, защото не откривам такава информация никъде?!
    Цените са с монтаж.

Като най-бюджетен модел се явява Hitachi E14H2 - 780 лв (без монтаж) - имам 14EH1 и съм повече от доволен, но в съвсем други условия... и не съм съвсем сигурен, че ще се справи.

7. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Мога да се обзаложа с всеки, че Е14Н2 е много по-добър избор от тоя Дайкин FTX35, дето не са го чували по белите държави. 35 килограма външно тяло, 115 вата минимална консумация, ще си свирка в 15 квадрата. Аз го дера в 27 квадрата в североизточна България и се справя отлично.

8.  

9. Тук е от
    Aug 2011

Днес бях до брат ми да видя неговия панасоник и се оказа същия модел- PANASONIC CS/CU-E12HKE Той е много доволен. Та сега избирам между панасоника и фуджитцу ASYA12LGC. Моля за мнение кой от двата, че в събота ще го купувам. Моя приятелка пък има фуджицу дженерал и отоплява с него 40кв. Взела го е преди 2год. за 1200-1300лв. Много ви моля, кажете кой от двата да взема???

10. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

предлагат в 2 варианта: китайско и японско изпълнение. Японското за 1350 лв; китайското за 1240 лв. Има ли наистина 2 модела или ме пускат по пързалката
    Яко те пускат по пързалката....

11. Infraction Users
    Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от siji
    Да, това е наистина добра причина да избера хитачи. Но се изкушавам от генератора на йони и патрул сензора на панасоник. Разбира се, че не съм се спряла само на тез марки, приемам предложения. Охх... станах много досадна вече

П.С.Иначе вътрешния глас ми казва да избера хитачи
    а на мен вътрешния ми глас ми казва нещо друго, но няма да го споделя сега...

12. Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от climamarket
    а на мен вътрешния ми глас ми казва нещо друго, но няма да го споделя сега...
    Това обида ли беше?

13. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Цитат Първоначално публикувано от siji
    Това обида ли беше?
    Не-просто има резерви,пък и продава панасоник ,от който са доволни и родата ти.
    Малко от чуждо име,ма мисля,че няма да се обиди climamarket .

14.  

15. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Така... малко се позабавихме с покупката. Дилемата се ограничи до следните модели:

MITSUBISHI MSZ - GC35VA - 1350 лв.
    DAIKIN FTX35JV1B - 1250 лв.
    FUJITSU ASYG-12 LECA

FUJUTSU-то ми го предлагат в 2 варианта: китайско и японско изпълнение. Японското за 1350 лв; китайското за 1240 лв. Има ли наистина 2 модела или ме пускат по пързалката, защото не откривам такава информация никъде?!
    Цените са с монтаж.

Като най-бюджетен модел се явява Hitachi E14H2 - 780 лв (без монтаж) - имам 14EH1 и съм повече от доволен, но в съвсем други условия... и не съм съвсем сигурен, че ще се справи.

Мицубишито, другите нямат шанс.Фуджитсуто сигурно ще стопля, но с цената на голям шум.

Ако търсиш 24-26 градуса те съветвам да се ориентираш към MITSUBISHI MSZ-GE35 VA

или това Mitsubishi Heavy SRK/SRC 35ZJP-S

друг шанс за тези 15 кв е: това фуджи 9LD има го и под името фуджитсу и под general.С изключение на това което съм посочил в ниския клас фуджитсу нямат вече свестен климатик, а другото започва от 2000лв с монтаж.

Това е за парите които си приготвил/а. Хитачита в Пазарджик не виреят(освен може би 50-ката им) -много голяма влага има и зимата всички климатици трупат скреж при облачно време за 1 час и 30 минути до 2 часа при температури под 2 градуса.Изключение е дайкин, но при тях дефроста е много скапан и разсипва всичко.

За големи топлозагуби иска мощен климатик.

16. Member Аватара на Shmi
    Тук е от
    Mar 2007

За съжаление това е абсолютно горна граница на сумата (в началото беше още по-ниска даже), а тези които си посочил не се вместват. И аз гравитирах към Мицубишито, мисля да скачам, пък дано се справи.

17. Тук е от
    Sep 2011

Моля за съвет при избора ми за 3 климатици.Живея в Силистра.Апартамента е тунлен на 6-ти етаж/не е последен/ с изложение изток-запад.Другите стени са вътрешни.Сменена дограма навсякъде+вътрешна изолация/картон и вата/.Хол,кухня,трапезария и коридор към сервизни помещения са свързани и са 45кв.Детската и спалнята съответно 12кв. и 14кв.Препочитана температура 25-27 градуса от жената.Бюджет 3000-3500лв.

18. Тук е от
    Aug 2011

За хола с трапезарията + серв. помещения може да се пробваш с едно HITACHI RAS-50FH7 / RAC-50YH7. С това заминаха половината пари. За другара половина две Hitachi RAS/RAC-E14H2 и може дори да остане някой лев за монтаж.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. моля помогнете при избор на климатик за хол
    От marianski във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 12
    Последно: 12-08-14, 23:02
  2. Помогнете ми за избор на климатик - 2012 г.
    От WhiteNoise във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3300
    Последно: 01-01-13, 09:01
  3. Помогнете за избор на инверторен климатик
    От lpm във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 20
    Последно: 21-04-12, 17:05
  4. Помогнете ми за избор на климатик!
    От Stan_80 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 39
    Последно: 12-02-10, 14:34
  5. Помогнете ми за избор на климатик - 2009 г.
    От 1115 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1632
    Последно: 31-12-09, 12:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе