От ден-два,явно настъпи сезонът на хитачитата.
За това деяние ,има двама заподозряни за сега-останалите се издирват!
От ден-два,явно настъпи сезонът на хитачитата.
За това деяние ,има двама заподозряни за сега-останалите се издирват!
Аз бих казал ИЗОЛАЦИЯ, ама карай.Първоначално публикувано от justify
Те двете са като скачени съдове-ако мощноста издиша,трябва да се компенсира с едно от тях.Първоначално публикувано от deian
С 1350 лева с монтаж няма такъв избор.просто е явно, че за друго освен климатик пари няма.Първоначално публикувано от deian
С 1350 лева може и да се направи изолация, но ще само за стаята и ще е вътрешна.след това няма да има пари за климатик.
+1Първоначално публикувано от diksanal
Просто в неговия случай(на Shmi ) избора е между две злини. Климатика е по-малката.Когато има пари тогава ще има и изолация.Такива са времената сега.
Никой ли няма да отговори на моя въпрос -дали да избера панасоника или фуджицуто? Много ви моля!!!!
Панасоника вземай, това Фуджитсу е изпята песен вече.
Колеги, моля да ми помогнете и на мен при избора на климатик. Става въпрос за детска стая 9.5 кв. м. с изолация, дограма и т.н. в Пловдив. Зимата в най-студеното темп. не пада под 13° без никакво отопление. Така, че за отоплението не се притеснявам, а по-важен е въпроса с комфорта и тишината, защото там ще спят 2 малки деца. И тук идва най-големия проблем с бюджета, който е до 1000 лв. с монтажа. Знам, че читава нова машина за тези пари може би няма и затова основния ми въпрос е какво мислите за клима втора употреба, естествено японска на 100 V.
М'да, за съжаление е така... По-натам може да сменим поне прозорците, като начало...Първоначално публикувано от justify
За тази мъничка стая 22 ка на Тошиба от DR серията, за помощ търси Александър или Цецо и двамата са от Пловдив.
+1.Само дайсейкай на тошиба и j_bojkov ще владееш силата и тишината от работата и.Първоначално публикувано от BLUE1
Пък да не се окаже,че сте и братчеди с ceco bojkov и да я вземеш по тънко.
BLUE1 и diksanal, благодаря ви и на двамата за бързите отговори. Честно казано и аз си мислих за тошиба, но просто от това което съм чел в нета. На колко години са горе долу тези тошиби. Дали ще са читави като са втора ръка
Според парите които си приготвил,ще са и годините-разбираемо е.В момента има и от 2008г.,но до 1000лв няма да се вмъкнеш,а спокойно ще вземеш 2003-4г. и да-читави са,ползват се от години и по старите им модели,с малко късмет и скачай.Виждаш сега всичко ново, не е като някогашното-да работи и след гаранцията си.Първоначално публикувано от j_bojkov
Саньо също имат машини с много нисък минимум-подходящи за малки помещения.Колегата Касап мисля,че има като в твойто помещение от 9м². и не се е оплакъл от дискомфорт.
.Виждаш сега всичко ново, не е като някогашното-да работи и след гаранцията си.
[/quote]
Тук си много прав и затова най-вече съм склонен и на втора употреба климатик.
gnf, благодаря за предложението, но да те питам какво ще го правя това чудо лятото при 30° в стаята?Първоначално публикувано от gnf