Страница 131 от 238 ПърваПърва ... 81121129130131132133141181 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,951 до 1,965 от общо 3560

Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Re:Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.

Цитат Първоначално публикувано от siji
    Преди малко дойде професионалист да види помещението и каза, че няма 35 кв. а 28кв.
    Температурите при нас рядко спадат дори до -5 градуса. Пак казвам, от югозападен район съм. А и се оказа, че хола е 23кв. а не 28 както казах по-нагоре- объркала съм се, съжалявам.
    Този размер окончателен ли е-то като черна дупка-постоянно се свива,тоз апартамент?По вашия югозападен край,''професионалистите'' явно дори мерят професионално(а трябва една рулетка само).

2.  

3. Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от diksanal
    Този размер окончателен ли е-то като черна дупка-постоянно се свива,тоз апартамент?По вашия югозападен край,''професионалистите'' явно дори мерят професионално(а трябва една рулетка само).
    Ми май е окончателен. Първо един колега дойде, измери и каза че е 35кв. после дойде представителя на климафрост, измери и каза, че е 23кв. но забравих и казах 28 СЪЖАЛЯВАМ
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1314781941[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от rist
    Ето този Panasonic CS/CU-E12LKE. Цената е с вкючен монтаж, без монтажа е в рамките на бюджета ти.
    Смятам да го взема на изплащане, така че няма как

4. Senior Member
    Тук е от
    May 2008
    Живее в
    Burgas, Bulgaria, Bulgaria

моят съвет е-щом ще го купуваш на лизинг напъни се за нещо по-добро.климатика е инвестиция за години,а кефа от комфорта няма цена.

5. Infraction Users
    Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    Варна

в момента пак са отворени кредитите енергийна ефективност и се пестят пари
    http://www.climamarket.bg/?page_id=4377

6. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

По-добре е по REECL. Хайде че не останаха! Още 15 дни ще ги раздават и хлопват кепенците.
    А! Климамекере пак ме изпреварил.

7. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

@justify, твоите постове винаги са ме забавлявали. При 30 градуса не само жените, ами и котките ще пуснат климатика на охлаждане. Този януари имах две студентки в гарсониерата с Хитачито, казаха, че са го държали на 25 и е било доволно топло. Не са се оплаквали.

@siji, в югазападна България, Хитачито ще пее даже и в 30 квадрата. Както ти казах, за 1100 лева с монтаж няма по-добър климатик. Ако не си доволна, аз ще го купя и ще си го сложа в мазата. Можеш да го вземеш и с енергийна ефективност. Ще ти дойде на 1000 лева на изплащане.

8.  

9. Тук е от
    Aug 2011

А за панасоник какво мислите- http://www.technomarket.bg/products/...c-cs-cu-e12hke ? Странно, в който и магазин за климатици да отида в града и питам- това хитачи, това фуджицу или този дайкин, винаги е: дайкин разбира се?

П.С.На мен този панасоник много ми харесва, какво мислите вие? Виждам, че максималната отдаваната мощност е 6.60KW

10. Senior Member
    Тук е от
    May 2008
    Живее в

еми щото между трите марки в този ценови клас дайкина е доказала се марка.

11. Тук е от
    Oct 2007

Цитат Първоначално публикувано от DUNDURMA
    еми щото между трите марки в този ценови клас дайкина е доказала се марка.
    В Япония не мислят така !

12. Тук е от
    Aug 2011

Като се поразрових из форума не видях много положителни мнения относно панасоник. Ами това хитачи- http://klimafrost.com/index.php?opti...achi&Itemid=84

13. Infraction Users
    Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Kasap
    По-добре е по REECL. Хайде че не останаха! Още 15 дни ще ги раздават и хлопват кепенците.
    А! Климамекере пак ме изпреварил.
    Касап - мекере е обидна дума и ще се опитам да се напъна и да го възприема с чувство за хумор...
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1314796936[/time]_________________________________________________

А за панасоник какво мислите- http://www.technomarket.bg/products/...c-cs-cu-e12hke ? Странно, в който и магазин за климатици да отида в града и питам- това хитачи, това фуджицу или този дайкин, винаги е: дайкин разбира се?

този панасоник въпреки че е стар модел си заслужава цената, единственото е да внимаваш кой го монтира
    за такава цена не е възможно да намериш дайкин с такова качество и такива параметри

П.С.На мен този панасоник много ми харесва, какво мислите вие? Виждам, че максималната отдаваната мощност е 6.60KW

14.  

15. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от climamarket
    ще се опитам да се напъна и да го възприема с чувство за хумор...
    Благодаря за което! Всъщност, беше печатна грешка, но трудно ще те убедя.

16. Тук е от
    Aug 2011

climamarket, ще ми го монтира представител на климафрост, те добри ли са? Тези дни ще мина през техномаркет да видя дали имат бройки от модела защото както ти каза модела е стар. Ако има може направо и да го купя. Брат ми и братовчедка ми са с панасоници и са много доволни.

17. Infraction Users
    Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Kasap
    Благодаря за което! Всъщност, беше печатна грешка, но трудно ще те убедя.
    не е необходимо да ме убеждаваш, всичко е наред
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1314805172[/time]_________________________________________________

climamarket, ще ми го монтира представител на климафрост, те добри ли са? Тези дни ще мина през техномаркет да видя дали имат бройки от модела защото както ти каза модела е стар. Ако има може направо и да го купя. Брат ми и братовчедка ми са с панасоници и са много доволни.
    не ги познавам тези колеги, вероятно са читава фирма ако се съди по сайта им...
    ако монтажа е в софия мога да ти предложа последни бройки модел 2010 г. CS/CU-E12LKE на цена 1400 с монтажа като в цената единствено не са включени тръбите по 18 лева/л.м.

18. Senior Member
    Тук е от
    May 2008
    Живее в

японски инвертор за тез пари...................малко се съмнявам.добре де,защо все кръжиш около хитачи или панасоник...........има и други марки или май си решила вече.ааааааа и не избирай като всички жени само по външен вид.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. моля помогнете при избор на климатик за хол
    От marianski във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 12
    Последно: 12-08-14, 22:02
  2. Помогнете ми за избор на климатик - 2012 г.
    От WhiteNoise във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3300
    Последно: 01-01-13, 08:01
  3. Помогнете за избор на инверторен климатик
    От lpm във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 20
    Последно: 21-04-12, 16:05
  4. Помогнете ми за избор на климатик!
    От Stan_80 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 39
    Последно: 12-02-10, 13:34
  5. Помогнете ми за избор на климатик - 2009 г.
    От 1115 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1632
    Последно: 31-12-09, 11:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе