Страница 136 от 238 ПърваПърва ... 86126134135136137138146186 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,026 до 2,040 от общо 3560

Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Re:Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.

Цитат Първоначално публикувано от stivy88
    Здравейте! Мисля да купувам два климатика. Единия е за стая около 25м2 максимум с 3 вътрешни стени , а на четвъртата има изолация - минерална вата (с гипскартон съм). Миналата зима в най-големия студ без отопление в стаята беше около 17-18 градуса. Другата стая пак е с 3 вътрешни стени и четвърта с изолация, но там беше около 14 градуса и е около 16-18м2. Бях се спрял на Daikin FTYN25G, но четох че има вариант където да шумят много и не ми се рискува. Бюджета ми е около 1000лв за климатик (без монтажа).
    Благодаря предварително!!
    Цитат Първоначално публикувано от aruba_man
    Най-доброто е това, 950-1000 става с монтажа:

http://www.technomarket.bg/products/...-ras-rac-e14h2

Според мен и това LG-s-12at

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Най-доброто е това, 950-1000 става с монтажа:

http://www.technomarket.bg/products/...-ras-rac-e14h2

Вчера бяхме на точно такова Хитачи и човека плаче със глас..........прегледахме го ,замерихме налягания и ампераж - всичко ОК,за половин час направи стаята хладилник но по негови думи работи до +5 след това мъртвец.

4. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

... Или толкова си може, или някой не си е носил вакумпомпата като го е слагал.

5. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Не знам, при мен си работи чудно и при -15/20. Към края на януари студентките бяха във ваканция и ходихме да гледаме един мач от Италия където е Хитачито, понеже там имах тогава БулсатКом. Всички дни през този месец бяха под нулата, даже снимките са оттогава, където ги поместих в темата "Моите снимки", снега стои неразтопен върху него, но звяра си бичи. Настроих го на 23 градуса и си ги направи дори в крайния ъгъл. За повече не съм го мъчил. Температурата вънка тогава беше -15, защото като се върнахме на другия ден да си допием пържолите на терасата бяха станали на камък. Аз съм много доволен от климатика, за 1000 лева е перфектен.

Едит: justify все помества едни сайтове дето ги има температурите по дни. Да види януари в Шумен, че и през деня бяха само минусови.

6. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Аруба, братче ти си ГОЛЯМ и хитака ти е голям. А мърмота на терасата не беше ли увил пържолите в станиол.

7. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

За разлика от някои, аз никога не разказвам приказки от "1001 нощ". Всички мои постове са самата истина, + това са подкрепени със снимков материал за доказателство.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

За разлика от някои, аз никога не разказвам приказки от "1001 нощ". Всички мои постове са самата истина, + това са подкрепени със снимков материал за доказателство.

10. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Колкото и да се тръскаш по земята ТехноМаркета продава повече Хитачита, отколкото всичките японски втора употреба взети заедно. Неслучайно последните са на доизживяване и крадат снимки от юзърите на форума за да продават, въпрос на година-две е да хлопнат кепенците. Ще трябва да си търсиш друга работа.

11. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Колкото и да се тръскаш по земята ТехноМаркета продава повече Хитачита, отколкото всичките японски втора употреба взети заедно.
    ЕкоКлима продават повече от всички Тошиби, Саньота и Дайкини взети заедно. И кво?

12. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Как какво, това е правилната стратегия. Ако търсят ластик, ластик ще продаваш!

13. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Ще трябва да си търсиш друга работа.
    Нещо си се объркал относно работата ми. Иначе на доказателствената снимка която си публикувал ясно се вижда, че температурата е - 18.2 C*

14.  

15. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Че Арубовия хитак е голям-спор няма.Ма се ме гложди това,как най голямата му консумация за месеца(най студения) е била 45лв.-като ги разделим ще видим,че хитака е дърпал средно по около 620w./h. и е топлел по неговите думи помещение от 27м² без изолация,все при отрицателни t° и през деня?Като му дават 4,2kw. по номинал и 5kw.максимално,със съответните консумаций-1,11kw. и 1,44kw.,но няма сервизно да се види при -15° колко мощност остава,но не вярвам да е повече от 2kw.,или малко отгоре, та интересно как става номера?
    Ще излезе наистина уникален хитак.

16. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Как какво, това е правилната стратегия. Ако търсят ластик, ластик ще продаваш!
    Ако търсиш Хитачи... Хитачи ще си купиш.

17. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Дикси ти да видиш дайкина на Арубата това лято в Шумен като беше + 48*С какъв студ е правил. Сега като направи и ски шанца в гаража и другото лято сме там.

18. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Цитат Първоначално публикувано от diksanal
    Че Арубовия хитак е голям-спор няма.Ма се ме гложди това,как най голямата му консумация за месеца(най студения) е била 45лв.-като ги разделим ще видим,че хитака е дърпал средно по около 620w./h. и е топлел по неговите думи помещение от 27м² без изолация,все при отрицателни t° и през деня?Като му дават 4,2kw. по номинал и 5kw.максимално,със съответните консумаций-1,11kw. и 1,44kw.,но няма сервизно да се види при -15° колко мощност остава,но не вярвам да е повече от 2kw.,или малко отгоре, та интересно как става номера? Ще излезе наистина уникален хитак.
    -15 става през ноща и то за 2-3 часа, през деня температурите са -2,-3 или около нулата. Ако погледнеш средните температури за който и да е град в Бг за януари ще видиш, че са максимум -1, най-често около нулата или +1, за района на Пловдив даже +8/10 градуса. Ако средната температура за месеца е -10 даже, дори и собствениците на японски клими висок клас, че ходят в Техното за духалки.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. моля помогнете при избор на климатик за хол
    От marianski във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 12
    Последно: 12-08-14, 22:02
  2. Помогнете ми за избор на климатик - 2012 г.
    От WhiteNoise във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3300
    Последно: 01-01-13, 08:01
  3. Помогнете за избор на инверторен климатик
    От lpm във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 20
    Последно: 21-04-12, 16:05
  4. Помогнете ми за избор на климатик!
    От Stan_80 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 39
    Последно: 12-02-10, 13:34
  5. Помогнете ми за избор на климатик - 2009 г.
    От 1115 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1632
    Последно: 31-12-09, 11:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе