Първоначално публикувано от stivy88
Според мен и това LG-s-12atПървоначално публикувано от aruba_man
Вчера бяхме на точно такова Хитачи и човека плаче със глас..........прегледахме го ,замерихме налягания и ампераж - всичко ОК,за половин час направи стаята хладилник но по негови думи работи до +5 след това мъртвец.Първоначално публикувано от aruba_man
... Или толкова си може, или някой не си е носил вакумпомпата като го е слагал.
Не знам, при мен си работи чудно и при -15/20. Към края на януари студентките бяха във ваканция и ходихме да гледаме един мач от Италия където е Хитачито, понеже там имах тогава БулсатКом. Всички дни през този месец бяха под нулата, даже снимките са оттогава, където ги поместих в темата "Моите снимки", снега стои неразтопен върху него, но звяра си бичи. Настроих го на 23 градуса и си ги направи дори в крайния ъгъл. За повече не съм го мъчил. Температурата вънка тогава беше -15, защото като се върнахме на другия ден да си допием пържолите на терасата бяха станали на камък. Аз съм много доволен от климатика, за 1000 лева е перфектен.![]()
Едит: justify все помества едни сайтове дето ги има температурите по дни. Да види януари в Шумен, че и през деня бяха само минусови.
![]()
Аруба, братче ти си ГОЛЯМ и хитака ти е голям. А мърмота на терасата не беше ли увил пържолите в станиол.
За разлика от някои, аз никога не разказвам приказки от "1001 нощ". Всички мои постове са самата истина, + това са подкрепени със снимков материал за доказателство.![]()
Първоначално публикувано от aruba_man
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Колкото и да се тръскаш по земята ТехноМаркета продава повече Хитачита, отколкото всичките японски втора употреба взети заедно. Неслучайно последните са на доизживяване и крадат снимки от юзърите на форума за да продават, въпрос на година-две е да хлопнат кепенците. Ще трябва да си търсиш друга работа.![]()
ЕкоКлима продават повече от всички Тошиби, Саньота и Дайкини взети заедно. И кво?Първоначално публикувано от aruba_man
![]()
Как какво, това е правилната стратегия. Ако търсят ластик, ластик ще продаваш!![]()
Нещо си се объркал относно работата ми. Иначе на доказателствената снимка която си публикувал ясно се вижда, че температурата е - 18.2 C*Първоначално публикувано от aruba_man
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Че Арубовия хитак е голям-спор няма.Ма се ме гложди това,как най голямата му консумация за месеца(най студения) е била 45лв.-като ги разделим ще видим,че хитака е дърпал средно по около 620w./h. и е топлел по неговите думи помещение от 27м² без изолация,все при отрицателни t° и през деня?Като му дават 4,2kw. по номинал и 5kw.максимално,със съответните консумаций-1,11kw. и 1,44kw.,но няма сервизно да се види при -15° колко мощност остава,но не вярвам да е повече от 2kw.,или малко отгоре, та интересно как става номера?
Ще излезе наистина уникален хитак.![]()
Ако търсиш Хитачи... Хитачи ще си купиш.Първоначално публикувано от aruba_man
![]()
Дикси ти да видиш дайкина на Арубата това лято в Шумен като беше + 48*С какъв студ е правил. Сега като направи и ски шанца в гаража и другото лято сме там.
-15 става през ноща и то за 2-3 часа, през деня температурите са -2,-3 или около нулата. Ако погледнеш средните температури за който и да е град в Бг за януари ще видиш, че са максимум -1, най-често около нулата или +1, за района на Пловдив даже +8/10 градуса. Ако средната температура за месеца е -10 даже, дори и собствениците на японски клими висок клас, че ходят в Техното за духалки.Първоначално публикувано от diksanal