Аз като имам 4 любовници, а ти нямаш нито една... Средностатистически погледнато - и двамата сме *урвари? Така ли?
Аз като имам 4 любовници, а ти нямаш нито една... Средностатистически погледнато - и двамата сме *урвари? Така ли?
Аруба забравяш, че имам климатик поставен във вилата, която е на 1500 м. височина. За разлика от твоите снимки, във форума има хора които са свидетели на работата му и при -20*С. Е не е хитачи, но топли.
Сравнението ти е доста несполучливо. Може да имаш 4 любовници, но оправяш ли ги всичките, всеки ден? Средно на ден ти се пада да оправиш 1, максимум 2 - нещо такова е.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1315176180[/time]_________________________________________________
Да, знам я Тошибата. Убеден съм, че топли. Само не мога да схвана защо всеки път мислите, че ви будалкам, като казвам, че Хитачито е голяма сила? Но така е по-добре. Добре е да има интрига.Първоначално публикувано от BLUE1
Та какво викаш - в Мавритания се топлели с Хитаци? Възможно е.
П.С. И не е Тошиба, а Национал.
Касапе, националите са вкъщи на вилата е тошиба. Аруба не ни будалкаш, но хитака ти е уникален. Вероятно повечето активни участници са виждали хитачи като твоето в това число и моя милост, просто не става.
edi1 също има същото Хитачи, не го предава вече 5-6'та година. Липсата на оплаквания във форума за този модел също е показателен. На мен ми е ясно, че Е14Н2 не е последният бум на техниката, но за 1000 лева с монтаж не виждам какво по-добро да предложа на човека?!
За 1000 лева има много по-класни машини, но са презрените от теб втора ръка.
Презрени е силно казано. Но първото впечатление е най-важно. Имах голямо желание да пробвам такава машина, ходих и до Пловдив, но не е било писано. Ще се реванширам, следващият ми климатик ще нещо от сорта на 402UDR, само да ми върнат паричките, дето го потроших по адвокати.
Blue, Ноблез оближ... /или както се произнася/ да спомена, че съм виждал желязно евро-хитачи. Бачка вече 8-ма година, без никаква профилактика и дертове. Дожаля ми преди два дена, та му подмих питката. Ама иначе не е барвано. Даже лагерите му не свирят.Първоначално публикувано от BLUE1
http://www.climamarket.bg/?p=2129 Този климатик как ви се струва??Първоначално публикувано от stivy88
Подкрепям колегата, при мен Е10Н2 си работи без проблеми вече доста зими.И в най-големите студове не е имал проблем нито с топленето, нито с дефроста.Като посочения от КАСАП ХИТАЧИ имаме в службата вече доста години, повече от 7-8 и работи много добре, въпреки, че до сега профилактика не му е правена.Не ми се мисли в каво състояние са питите.Първоначално публикувано от aruba_man
Кой от двата модела има по нисък минимум на енергоразход при отопление?
RAS-13SKVP2-E - Super Daiseikai 6 http://powerclima.com/index.php?page=details&id=187
AWYZ 14LBC FUJITSU NOCRIA http://www.fujitsu-bulgaria.com/stenno-tavanni-nocria
И аз вече мога да се похваля, че си имам климатик. Сдобих се с тошибата. Като го монтират ще кача и снимки.
П.С.Много мислих между него и панасоника, но се надявам да не съжалявам за избора си.
А за проблема с размразяването на този модел май не си чувал?! Що перки се изпочупиха в мъглата, що разправии имаше (като разчиствах наскоро открих, че още имам нови външни платки с новия софтуер). Иначе като концепция и начин на производство съм съгласен, че това е от така наречените "железни" модели с качестени лагери и части.Първоначално публикувано от Kasap
Наистина не съм чувал. Приятелите, които го имат не също не са забелязали въпросния проблем.Първоначално публикувано от climamarket