Страница 137 от 238 ПърваПърва ... 87127135136137138139147187 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,041 до 2,055 от общо 3560

Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Re:Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.

Аз като имам 4 любовници, а ти нямаш нито една... Средностатистически погледнато - и двамата сме *урвари? Така ли?

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Аруба забравяш, че имам климатик поставен във вилата, която е на 1500 м. височина. За разлика от твоите снимки, във форума има хора които са свидетели на работата му и при -20*С. Е не е хитачи, но топли.

4. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Сравнението ти е доста несполучливо. Може да имаш 4 любовници, но оправяш ли ги всичките, всеки ден? Средно на ден ти се пада да оправиш 1, максимум 2 - нещо такова е.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1315176180[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от BLUE1
    Аруба забравяш, че имам климатик поставен във вилата, която е на 1500 м. височина. За разлика от твоите снимки, във форума има хора които са свидетели на работата му и при -20*С. Е не е хитачи, но топли.
    Да, знам я Тошибата. Убеден съм, че топли. Само не мога да схвана защо всеки път мислите, че ви будалкам, като казвам, че Хитачито е голяма сила? Но така е по-добре. Добре е да има интрига.

5. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Та какво викаш - в Мавритания се топлели с Хитаци? Възможно е.

П.С. И не е Тошиба, а Национал.

6. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Касапе, националите са вкъщи на вилата е тошиба. Аруба не ни будалкаш, но хитака ти е уникален. Вероятно повечето активни участници са виждали хитачи като твоето в това число и моя милост, просто не става.

7. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

edi1 също има същото Хитачи, не го предава вече 5-6'та година. Липсата на оплаквания във форума за този модел също е показателен. На мен ми е ясно, че Е14Н2 не е последният бум на техниката, но за 1000 лева с монтаж не виждам какво по-добро да предложа на човека?!

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

За 1000 лева има много по-класни машини, но са презрените от теб втора ръка.

10. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Презрени е силно казано. Но първото впечатление е най-важно. Имах голямо желание да пробвам такава машина, ходих и до Пловдив, но не е било писано. Ще се реванширам, следващият ми климатик ще нещо от сорта на 402UDR, само да ми върнат паричките, дето го потроших по адвокати.

11. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от BLUE1
    Аруба не ни будалкаш, но хитака ти е уникален. Вероятно повечето активни участници са виждали хитачи като твоето в това число и моя милост, просто не става.
    Blue, Ноблез оближ... /или както се произнася/ да спомена, че съм виждал желязно евро-хитачи. Бачка вече 8-ма година, без никаква профилактика и дертове. Дожаля ми преди два дена, та му подмих питката. Ама иначе не е барвано. Даже лагерите му не свирят.

12. Тук е от
    Jul 2011

Цитат Първоначално публикувано от stivy88
    Здравейте! Мисля да купувам два климатика. Единия е за стая около 25м2 максимум с 3 вътрешни стени , а на четвъртата има изолация - минерална вата (с гипскартон съм). Миналата зима в най-големия студ без отопление в стаята беше около 17-18 градуса. Другата стая пак е с 3 вътрешни стени и четвърта с изолация, но там беше около 14 градуса и е около 16-18м2. Бях се спрял на Daikin FTYN25G, но четох че има вариант където да шумят много и не ми се рискува. Бюджета ми е около 1000лв за климатик (без монтажа).
    Благодаря предварително!!
    http://www.climamarket.bg/?p=2129 Този климатик как ви се струва??

13. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Цитат Първоначално публикувано от aruba_man
    edi1 също има същото Хитачи, не го предава вече 5-6'та година. Липсата на оплаквания във форума за този модел също е показателен. На мен ми е ясно, че Е14Н2 не е последният бум на техниката, но за 1000 лева с монтаж не виждам какво по-добро да предложа на човека?!
    Подкрепям колегата, при мен Е10Н2 си работи без проблеми вече доста зими.И в най-големите студове не е имал проблем нито с топленето, нито с дефроста.Като посочения от КАСАП ХИТАЧИ имаме в службата вече доста години, повече от 7-8 и работи много добре, въпреки, че до сега профилактика не му е правена.Не ми се мисли в каво състояние са питите.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Кой от двата модела има по нисък минимум на енергоразход при отопление?
    RAS-13SKVP2-E - Super Daiseikai 6 http://powerclima.com/index.php?page=details&id=187
    AWYZ 14LBC FUJITSU NOCRIA http://www.fujitsu-bulgaria.com/stenno-tavanni-nocria

16. Тук е от
    Aug 2011

И аз вече мога да се похваля, че си имам климатик. Сдобих се с тошибата. Като го монтират ще кача и снимки.

П.С.Много мислих между него и панасоника, но се надявам да не съжалявам за избора си.

17. Infraction Users
    Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Kasap
    Blue, Ноблез оближ... /или както се произнася/ да спомена, че съм виждал желязно евро-хитачи. Бачка вече 8-ма година, без никаква профилактика и дертове. Дожаля ми преди два дена, та му подмих питката. Ама иначе не е барвано. Даже лагерите му не свирят.

[img width=618 height=600]http://img692.imageshack.us/img692/5492/sam1300tl.jpg[/img]

А за проблема с размразяването на този модел май не си чувал?! Що перки се изпочупиха в мъглата, що разправии имаше (като разчиствах наскоро открих, че още имам нови външни платки с новия софтуер). Иначе като концепция и начин на производство съм съгласен, че това е от така наречените "железни" модели с качестени лагери и части.

18. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от climamarket
    А за проблема с размразяването на този модел май не си чувал?!
    Наистина не съм чувал. Приятелите, които го имат не също не са забелязали въпросния проблем.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. моля помогнете при избор на климатик за хол
    От marianski във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 12
    Последно: 12-08-14, 23:02
  2. Помогнете ми за избор на климатик - 2012 г.
    От WhiteNoise във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3300
    Последно: 01-01-13, 09:01
  3. Помогнете за избор на инверторен климатик
    От lpm във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 20
    Последно: 21-04-12, 17:05
  4. Помогнете ми за избор на климатик!
    От Stan_80 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 39
    Последно: 12-02-10, 14:34
  5. Помогнете ми за избор на климатик - 2009 г.
    От 1115 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1632
    Последно: 31-12-09, 12:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе