Страница 214 от 238 ПърваПърва ... 164204212213214215216224 ... ПоследноПоследно
Резултати от 3,196 до 3,210 от общо 3560

Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

Re:Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.

ако искаш повече мощност разгледай Fujitsu-General ASYB-09LDC ако успееш да го намериш : спират модела защото излязоха нови по-слабички модели. вдига до 6кв - би трябвало да те стопли.
    ако искаш тишина и спокойствие Mitsubishi Electric MSZ-GE25VA - казват че работи много тихо щом спиш там и това е важно. за този също има голяма тема в форума можеш да погледнеш. а и определено с тази цена на промоция е един от хитовете в момента.малко висок минимум който предразполага да работи на вкючено изключено. но за тези пари наистина е мн добре.

вече ако търсиш висок коп и ниски сметки отиваш на нова японска машина на 100волта и дистанционно с йероглифи.
    SANYO ZK25X или FUJITSU AS-E25V там коповете отиват към 5.5 и нагоре къде няма такава машина на еу пазара.
    с изключение на Super Daiseikai 3 който е малко над бюджета ти. и съответно 6-цата която е още нагоре и 5-цата още нагоре. но това е върха на сладоледа.

2.  

3. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Цитат Първоначално публикувано от valentino76bs
    Здравейте,valentino76bs има нужда от втори климатик.......панел/добра изолация/ 17.5кв.....инвертор до 1000лв /+-малко/.....
    Няма какво да мислиш, вземай Хитачито(D10EX3), голяма сила е, топли като змей.

4. Тук е от
    Oct 2010

аз имам принципен въпрос, че нещо пак забихме в сметки от сорта клима за 100о кинта или мога ли да топля 100 кубика с номинал 5 :
    кое е по-доброто като решение, за отопление (сметки) и комфорт за една стая - висок номинал и съответно висок минимум или нисък номинал и нисък минимум. Да, знам, че верният отговор е нисък минимум и висок номинал, но все пак ме вълнува кое е по-д0брото решение на въпроса. Давам и примерна задача - да речем стая от 35 кубика с клима с 0.9 минимум и примерно 4 номинал или клима с 0.3 минимум и 3 номинал - съвсем примерни са данните, без да визирам конкретни клими. Предполагам, че ще сте за ниския минимум, като по-добро решение за темепратурите над 0, но няма ли пък много да се мори климата, при минусови температури и съответно да дрънчи и да се прецака много бързо, като ще замине и комфорта и т.н. Благодарско

5. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

Цитат Първоначално публикувано от aruba_man
    Няма какво да мислиш, вземай Хитачито(D10EX3), голяма сила е, топли като змей.
    На тоя змей нещо да не се наложи да му режа главата......очите ми гледат към този..http://www.technomarket.bg/products/...cs-cu-e12jke-3

6. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

И този е добре, в съседна тема става май дума за него, топлел половин етаж от къща. И Панасоник-а е голям змей.

7. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

new one : предполагам въпроса е : ще се мори ли климата? : не

valentino76bs : хубав модел

8.  

9. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Валентино, модела на ПАНАСОНИК е много добър, ама надали ще го намериш.Някой преди месец го беше търсил по наша препоръка и каза, че имало, но с някакви дефекти доколкото помня.

10. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

Цитат Първоначално публикувано от edi1
    Валентино, модела на ПАНАСОНИК е много добър, ама надали ще го намериш.Някой преди месец го беше търсил по наша препоръка и каза, че имало, но с някакви дефекти доколкото помня.
    Aааа ся какви дефекти пак ще има мислене, смисъл по партидата ли.ЕДИ Дай да го намерим това да го прочета.

11. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Не помня в коя тема беше, аз или някой друг колега беше посочил машината, но после се оказа че имало една или две останали бройки, които нещо не били наред, но нямам спомен за какво конкретно ставаше дума.Виж с търсачката дали няма да намериш.
    Намерих го - https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg517224 бил съм в грешка.Ставало дума, че машината я има само в два града, а не че имало дефект в бройките.Ако ти е на удобно вземай я, хич не се замисляй, ако още я има.

12. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

Не помня в коя тема беше, аз или някой друг колега беше посочил машината, но после се оказа че имало една или две останали бройки, които нещо не били наред, но нямам спомен за какво конкретно ставаше дума.Виж с търсачката дали няма да намериш.
    Намерих го - https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg517224 бил съм в грешка.Ставало дума, че машината я има само в два града, а не че имало дефект в бройките.Ако ти е на удобно вземай я, хич не се замисляй, ако още я има.

Да ама не........никъде е няма вече....имало е една бройка в Пловдив ама не може ли да я намерят най вероятно ударена нещо може и на сервиз да е...иначе е има гледам в нета в други магазини ама не на такава цена....с 300лева нагоре.

13. Member
    Тук е от
    May 2011

Еди,за мен беше.....

14.  

15. Тук е от
    Nov 2011

-23м2 / 60м3
    -Северно изложение
    -Нова дограма + к стъкла, една външна стена с 3м широк прозорец
    -Външна изолация
    -етаж 5от6 отгоре и отдолу се живее
    -стаята е кухня + трапезария
    -климатика ще се използва, като основно отопление
    RAS-B10SKVP-E - Super Daiseikai 3 достатъчен ли ще е? Струва ли си +200лв за Daiseikai 6? Има ли друга оферта, която да обмисля за цена до 2000лв + монтажа? Благодаря!

16. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от rastamandito
    -23м2 / 60м3
    -Северно изложение
    -Нова дограма + к стъкла, една външна стена с 3м широк прозорец
    -Външна изолация
    -етаж 5от6 отгоре и отдолу се живее
    -стаята е кухня + трапезария
    -климатика ще се използва, като основно отопление
    RAS-B10SKVP-E - Super Daiseikai 3 достатъчен ли ще е? Струва ли си +200лв за Daiseikai 6? Има ли друга оферта, която да обмисля за цена до 2000лв + монтажа? Благодаря!
    Пропуснал си да отговориш на някои въпроси .Допълни си поста с тяхните отговори и тогава ще разберем.

17. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Вземи си 6-а серия.Има малко по-висока отоплителна мощност.Заслужава си разликата в цената с ІІІ серия, макар и 10-ката на ІІІ серия да се справи с помещението.По принцип си малко на границата като кубатура за 10-ка, но ТОШО-вците са мощни машини и ще се справят.Предполагам, не искаш някакви екстремно високи температури на отопление от порядъка 25-26 градуса.
    П.С. Не е лошо да отговориш и на тези допълнения, които посочи justify .

18. Тук е от
    Nov 2011

Цитат Първоначално публикувано от justify
    Пропуснал си да отговориш на някои въпроси .Допълни си поста с тяхните отговори и тогава ще разберем.
    -София
    -желана температура 21градуса лято/зима
    -таваните и пода не са изолирани
    -разчитане на климатика поне до -15
    Извинявам се,че съм пропуснал тези въпроси! Благодаря на еди1!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. моля помогнете при избор на климатик за хол
    От marianski във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 12
    Последно: 12-08-14, 23:02
  2. Помогнете ми за избор на климатик - 2012 г.
    От WhiteNoise във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3300
    Последно: 01-01-13, 09:01
  3. Помогнете за избор на инверторен климатик
    От lpm във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 20
    Последно: 21-04-12, 17:05
  4. Помогнете ми за избор на климатик!
    От Stan_80 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 39
    Последно: 12-02-10, 14:34
  5. Помогнете ми за избор на климатик - 2009 г.
    От 1115 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1632
    Последно: 31-12-09, 12:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе