Про
сто трябва да внимаваме от къде да си избираме клима и от коя фирма,и кое е важното за даден модел,и дали някой фирми лъжат в инфото....
Про
сто трябва да внимаваме от къде да си избираме клима и от коя фирма,и кое е важното за даден модел,и дали някой фирми лъжат в инфото....
salky, ето и потвърждение от сервизното ръководство
Между другото в сайта на Клим@шоп досега не съм видял подвеждаща информация, всичко е много добре подредено и написано.
Днес си поръчах Mitsubishi GE25 и GE35. Край на сагата с избора. Надявам се да съм направил правилния избор. Ще пиша отзиви, когато заработят.
Благодаря на всички за съветите и предложенията!
Ама аз сериозно питах. Защо е толкова важно за теб, дали компресора е Дайкин или Саньо. И кой е по-добър?
Пичове, имам проблем с голямата машина - въртят ме здраво. Поръчах си Нешънъл 50, тия от Термо Клима сякаш са единствените вносители, много яко ме мотаят, че имам още по-големи ядове и с техния представител за Бургас.Първоначално публикувано от justify
Искам варианти да ми дадете, където вносител да не е Термо-Клима и да могат да се поръчат в Бургас все-пак.
Уруру-Сарара ако трябва да слагам, 2 месеца чакам тоя Нешънъл и ме мотаят ли мотаят, накрая бой ще ядат и то корав.
Ама аз сериозно питах. Защо е толкова важно за теб, дали компресора е Дайкин или Саньо. И кой е по-добър? Мен ли ме питаш,или се шегуваш.Просто прочетох че има разлика и попитах.А кой е по добър......тука има доста професиомалисти дето да кажат....
не виждам как 4кв ще топлят близо 60м2 при -15
Тук си доста прав....
винаги мога да бъда опроверган, което само ще ме радва
И тук си на прав път-Аз знам,че нищо не знам.
prawler, само за голямата стая ли има проблем с доставката на климатик, а за 2-те спални?
Ако те мотаят няма какво да ги търпиш, ти сега като купуваш ги чакаш, а какво остава при евентуално повикване за проблем.
Ето ти вариант за голямата стая и по един от този за малките стаи. Свържи се със Сашо, за да се уточните за повече подробности.
Ферди, не знам защо си се хванал точно с Еди. Това е един от най-толерантните, ерудирани и свестни членове на форума.Първоначално публикувано от ferdi
Дрънкай се с мен, ако искаш.
и къде точно се заяждам,че не мога да те разгадая мислата?
Не, не се заяжда , и двамата говорим за едно и също нещо, ама не можем да се разберем.Под 24 см зид имах предвид само зидарията без добавките - мазилки и изолации, а ФЕРДИ смята дебелината с тях.Та разбрахме се
Здрасти, за двете спални ми ги сложиха, само големия трябва да избера.
Кой е Сашо, че гледам Димели нямат представител в Бургас...?
Май Фуджитсу са Бургас са през Булклима
Ами ако четеш какво съм написал в цитирания пост( да не са от ТЕРМО КЛИМА).Първоначално публикувано от prawler
Иначе друга фирма -и аз не знам.Ама за 3600лв без монтаж все някоя ще трябва да се намери-дори да е от другия край на България.
То ТЕМО КЛИМА освен да крадат снимки от форума май за друго НЕ СТАВАТ.
Взимай си парите, Бой и еб**е.Ако трябва и аз ще взема един остърган кочан от царевица да помагам за последното-кочан щото не си падам по мъже.
Другата ти възможност е да се откажеш от национала и да поръчаш климатика от някоя фирма която го има в наличност и е готова да дойде с него в Бургас и да го монтира, след което да си получи парите.
То уруруто ще е слабо за твоето помещение.Трябва нещо такова:
1. nocria-z40v2
или
2. най-новото на панасоник http://translate.google.com/translat...sonic.co.jp%2F кликваш най-горе вдясно на "ПЪЛНА/ОБЩА карта на сайта", след това на "Битова техника"(вляво на екрана), след това на снимката с климатика с надпис "Eco navi" -Оранжевата (с оранжево правоъгълниче отгоре с йероглифи вътре) серия е с нон-стоп отопление по време на дефрост.Модела панасоник CS-RX400C2 от "черната" серия е за твоето помещение има повече екстри от колкото искаш.Кликваш вляво на "спецификации/детаили" за да видиш параметрите и възможностите му.
Ако не искаш да чакаш:
Нокрия 14-ка -това е твоят модел и го има в цяла България.
Бравос....И по тоз повод:
Надпис на тоалетна:"ЗОР ПАРИ НЕ ЖАЛИ'.
Лека нощ.