Този панасоник е доста слаб на отопление 3.6кв. Другите модели са до 4.2квПървоначално публикувано от aruba_man
Този панасоник е доста слаб на отопление 3.6кв. Другите модели са до 4.2квПървоначално публикувано от aruba_man
3,6 номинал за 14 м2 си е добре. Ако му е малко, да скача на Хитачито.
+1 В шуменския форум се продава едно за 1000лв.Първоначално публикувано от aruba_man
Е, поне си видял с очите си, че хората там ме слушат и си пазаруват Хитачита от ТехноМаркет!
Беше ми подадена грешна информация-височина 2.8м. Търсим 12ка.Първоначално публикувано от deian
А по напред в темата бях попаднал на коментар че инверторните се скапвали много бързо?
Това е много интересно становище. Впрочем има няклолко "световно известни" инвертора в този форум, дето отдавна са навършили пълнолетие, ма не щат да се скапват михлюзите.Първоначално публикувано от penkoyordanov
За 14 м2 на 2,80 (39 м3) търсим 9-ка, не 12-ка .Първоначално публикувано от penkoyordanov
Малко над 1000 лв? 1099 лв без монтаж GE25VA на Mitsubishi.
И какво му е слабото за 14м²?С параметри (0,6~3,6~5,3) спокойно ще си грее и по голямо помещение,като и сега му се падат по 90w.Първоначално публикувано от VeleV.Klima
Търся 12ка не 9ка...!
Какви са отзивите за Fuji?
Остави ни ние да преценим какво търсиш, защото мога да ти дам "9-ка" по-мощна от "12-ка". Опиши какво е помещението - къща, блок (тип), изолации, дограма, желана температура и населено място. И дали можеш да заделиш едни 100-200 лв над заветните 1000 за нещо, което си струва.
Помещението е стая от апартамент в панелен блок, две външни стени които имат топлоизолация (едната външна и вътрешна, другата само вътрешна) има PVC дограма, желана температура предполагам 20-22(ясно е че няма да е като с циганска любов), населено място Димитровград.Първоначално публикувано от deian
Всякак си за 9-ка. Трябва ти номинал на отопление 3 kW.
Да добавя и аз една интересна случка, когато ходих да си избирам климатик. Минах през Булклима в Пловдив и служиелката там ми каза така:
Ами на Вас ви трябва мощност към 5 кв за 24кв.м. Съответно вика в стаята, където е бокса, предполагам готвите и котлона отделя 1кв. мощност и мисля, че ще помогне на климатика да се справи...
аз топля 24 м2 с 3,8 Кв с санчо от потписа а тя ... че и печката в сметката ...........
Ако все още не си купил, има много хубава промоция от утре. Кеф ти 9-ка, кеф ти 12-ка.Първоначално публикувано от penkoyordanov
http://www.technomarket.bg/products/...ras-rac-d10ex3
http://www.technomarket.bg/products/...ras-rac-d14ex3