Страница 195 от 238 ПърваПърва ... 145185193194195196197205 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,911 до 2,925 от общо 3560

Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Re:Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.

Цитат Първоначално публикувано от Velin6
    Здравей те. Вече 1 седмица упорито обикалям Пловдив за климатиче, слушах хвалби на много продавачи от сорта на "аа фуджицо е номер 1" или "остави фудвицото панасоника е по добре имах един познат с фиджицо и...... т.н" и стигнах до момента в който незнам какво да търся, така започна и голямото ровене в интернет и видях че този форум е помогнал на много хора и реших да поискам вашето компетентно мнение. Ето ги и условичта който имам
    разполагам с 1400 лв.
    помещението за отопляване е 25 кв.- ново е жилището, добре изолирано, стаята е с 2 вътрешни стени.
    Това са моделите който съм набелязал /FTX 35 JV/RXS 35 JV / /FUJITSU ASYA- 12LGC/ /PANASONIC CS/CU-RE12HKE/
    Ако може да ми помогнете ще съм ви благодарен.
    За 1400лв мисля че тази тошиба ще е перфектен избор http://www.powerclima.com/index.php?page=details&id=82

2.  

3. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от Velin6
    Здравей те. Вече 1 седмица упорито обикалям Пловдив за климатиче, слушах хвалби на много продавачи от сорта на "аа фуджицо е номер 1" или "остави фудвицото панасоника е по добре имах един познат с фиджицо и...... т.н" и стигнах до момента в който незнам какво да търся, така започна и голямото ровене в интернет и видях че този форум е помогнал на много хора и реших да поискам вашето компетентно мнение. Ето ги и условичта който имам
    разполагам с 1400 лв.
    помещението за отопляване е 25 кв.- ново е жилището, добре изолирано, стаята е с 2 вътрешни стени.
    Това са моделите който съм набелязал /FTX 35 JV/RXS 35 JV / /FUJITSU ASYA- 12LGC/ /PANASONIC CS/CU-RE12HKE/
    Ако може да ми помогнете ще съм ви благодарен.
    Ако все пак се спреш на Mitsubishi GE35 ето ти една фирма с евтин монтаж, в която аз поръчах http://klima-ekspert.com/index.php?r...&product_id=66

4. Senior Member Аватара на bobovo
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    гр. Петрич

Velin6 от тези 3-та посочени ,аз съм за Fujitsu-то.

5. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от bobovo
    Velin6 от тези 3-та посочени ,аз съм за Fujitsu-то.
    Аз също с две ръце съм за Фуджицито

6. Тук е от
    Oct 2007

А Дайкин и Митсубиши нямат ли върхови модели, които да ми стигнат за моите 35-40 квадрата?
    Тоя Панасоник новия го няма в БЪлгария, така ли да разбирам?
    Тошибката последно ще ми върши ли работа, че да я търся?

7. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от prawler
    А Дайкин и Митсубиши нямат ли върхови модели, които да ми стигнат за моите 35-40 квадрата?
    Тоя Панасоник новия го няма в БЪлгария, така ли да разбирам?
    Тошибката последно ще ми върши ли работа, че да я търся?
    При наличието на НОКРИЯ 14-ка(докато я има) дайкин и муцубиши нямат нищо на 220 волта което да конкурира Нокрията като мощност и КОП. А с моделите на 100/200 волта за японския пазар виждаш сам как е. Избирай между Нокрията 14-ка и тошибата 402PDR.

При вас е топло http://sinoptik.bg/burgas-bulgaria-100732770/10-days все още, но ти изпробва ли националите???

8.  

9. Тук е от
    Oct 2007

Аз турих Дайсейкай петици, а не националки, не съм приключил още с ремонта и нямам наблюдения от работата им

10. Member
    Тук е от
    Oct 2008

Велин6, за твоите 25 кв. и трите от избраните ще ти е малък през големите студове. Но все пак Фуджицу - то е най-добрият вариант. Ако си го намериш го вземи. ПРи много студено може да му помагаш с някое радиаторче или нещо такова. Това ще е много рядко. Другите два ги забрави. и да знаеш, че ако ти хвалят някъде Панасоник пред Фуджицу, тези хора не ти мислят доброто.

11. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Velin6, освен Мицубишито и Тошибата, които ти предложиха, това GREE GWH12KF също може да ти свърши работа.

12. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от nako-bako
    Велин6, за твоите 25 кв. и трите от избраните ще ти е малък през големите студове. Но все пак Фуджицу - то е най-добрият вариант. Ако си го намериш го вземи. ПРи много студено може да му помагаш с някое радиаторче или нещо такова. Това ще е много рядко. Другите два ги забрави. и да знаеш, че ако ти хвалят някъде Панасоник пред Фуджицу, тези хора не ти мислят доброто.

Цитат Първоначално публикувано от nako-bako

Напълно съм съгласен. А по отношение на радиаторчето-просто няма да му се наложи

13. Тук е от
    Oct 2011

I az se sprq ha fudjicoto kakvo 6te kajete za tozi http://klima-ekspert.com/index.php?r...product_id=107

14.  

15. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Направо ме хваща яд, като видях че с монтаж LDC е 1568, толкова колкото си взех моя от Vimax без монтаж, или иначе минал съм се с 150лв., но здраве да е, важното е машината да ми върши безпроблемна работа.

Объркал съм се, погледнал съм цената на 9LDC.

16. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Наистина си се минал. Трябвало е да изчакаш още 2-3 години, да им падне още цената.

17. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Дам, не се сетих за това...

18. Тук е от
    Oct 2011

И все пак наякой може ли да ми каже нещо за този модел които съм посочил по горния пост. Защото мисля да го взема в понеделник ?!?!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. моля помогнете при избор на климатик за хол
    От marianski във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 12
    Последно: 12-08-14, 23:02
  2. Помогнете ми за избор на климатик - 2012 г.
    От WhiteNoise във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3300
    Последно: 01-01-13, 09:01
  3. Помогнете за избор на инверторен климатик
    От lpm във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 20
    Последно: 21-04-12, 17:05
  4. Помогнете ми за избор на климатик!
    От Stan_80 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 39
    Последно: 12-02-10, 14:34
  5. Помогнете ми за избор на климатик - 2009 г.
    От 1115 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1632
    Последно: 31-12-09, 12:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе