Ако е за Термо... , вече споменах как сами ти се обаждат - мейл с майни ( можеш да намериш адреса от сайта им ) и не забравяй да си оставиш телефонния номер
Ама не, те вече са свикнали, щото сигурно не съм единствения, който ги е нахранил. Наистина с бухалката ще е по-добре.

Технически секретари ?!?! Да не си се объркал, има един младеж, дето вдига тел-а и лъже и маже в офиса за да утиква машините и ако разбира нещо от техника, то аз съм изобретил сувалката, другото са няколко монтажничета. Е, на мен ми звънна управителя за града ( явно беше приел мейла лично ) и тутакси се пробваха да ми отстранят проблема, разбира се, отстраниха един, изникна друг. Отделно накова бачкаторите, ама всяко чудо за три дена. Извинявай, не разбрах от какво се възмущаваш, за невярна/подвеждаща информация ли става дума ?! Че това са бели кахъри. Сигурно ще ти се изсмеят. Ония ми монтираха неква дефектираща бръкма, след това другата, с която я подмениха след мейла с "храната" беше заредена наполовина с фреон. Ей това са напълно нормални неща, поне на мен вече ми се струват такива... Човече какво правиш при тия ?! Бягай надалеч, зае.. всичко и не се занимавай с тях, няма смисъл. Виж черния списък и въобще напиши в търсачката името на тази фирма и града ( Вн) и гледай с какво си се разминал
.
Няма начин да си недоволна от НОКРИЯ.Да ти е честита придобивката.