10-ката от 6-а серия ще ти свърши работа.Корава машина е, няма да те предаде и при -20.
10-ката от 6-а серия ще ти свърши работа.Корава машина е, няма да те предаде и при -20.
само дето незнам лятото на 21гр кой ще стои в стаятаПървоначално публикувано от rastamandito
![]()
Петьо, тази температура е перфектна като влезнеш от 35° външна...
Първоначално публикувано от Aleksandars
![]()
Сашо привет зависи кой как го усеща аз под 26 неги пускам иначе по надолу ни става студено
![]()
National CS-285XB2 http://termo-klima.com/bul/full_info.php?recid=841 или DaiSeiKai6?
За к'во ти е?Първоначално публикувано от rastamandito
Toзи National CS-285XB2 е топ модел на 100v. и е доста мощна 10ка и ще ти върши със сигурност работа.Но въпросът е дали го имат нов,понеже е модел от 2005г.,а за екстрите няма какво да коментираме.Само линкът към фирмата дето си дал ,не се ползва с добри мнения тук във форума,та попрочети и помисли.
ето ти и работещ красавец CS-285XB2 :![]()
diksanal трябва ли да виждам линк ?![]()
Не-ти си го дал.Ако просто само визираш модела е едно,а мисълта ми беше конкретно за тази фирма ,да имаш едно на ум.![]()
Останало е само това 1.CS XE 12JKE/CU E12JKE.....2. CS/CU E12HKE....3. CS/CU TE 12 HKE......кой е моят климатик...Първоначално публикувано от edi1
![]()
E12HKE е твоята машина.Въпреки, че ТЕ е с ТРВ, Е има по-добри характеристики на отопление.
Гледам в сайта на Техномаркет модела CS/CU-E12HKE са написали, че е до -15° на отопление, проверявам го веднага в интернет по инструкцията за ползване и там го дават на отопление до -5°. Вие тези неща не ги ли виждате!?
За модела CS/CU-XE12JKE също са написали -15°, ама и той е до -5°. Отваряйте си очите стига сте спали.
За модела CS/CU-TE12HKE не са написали до колко градуса работи, но след проверка в инструкцията за ползване пише -5°.
Да, до -5 са всички модели, но на човека такъв му е бюджета.Тези 12-ици ще са доста преоразмерени за помещението му и ще му свършат работа, си мисля.
CS/CU-E12HKE е до -15Първоначално публикувано от valen1