10 и 13-ката са АВАНТ компресор-казаха ми го директно от Тошиба-Кериър.
По принцип са по-слабите компресори.Абевиатура-сав-е2.
От 16 нагоре SUZUMI-двойнототорн.
10 и 13-ката са АВАНТ компресор-казаха ми го директно от Тошиба-Кериър.
По принцип са по-слабите компресори.Абевиатура-сав-е2.
От 16 нагоре SUZUMI-двойнототорн.
Няма никакво значение... Девойката не е някой сноб или маниак. Може да си оправи сетъпа за 1к. Със Санчо за 5к и баба знае!Първоначално публикувано от ferdi
Ами щом е така :
На баба ти фърчилото.
Отговор:
На дядо ти кормилото.
От Тошиба-Кериър са ти казали така, защото това внасят. Всъшност има 10-ки и 13-ки както от серия Авант, така и от серия Сузуми Плюс. Просто вторите са на по-висока цена.Първоначално публикувано от ferdi
... Има и тема по въпроса: https://forum.setcombg.com/index.php/topic,52521.0.html
Да , видях ти темата.
Но тя с годност 2011г.
Преди да се разчопли,никои не задаваше тези въпроси.
Затова единствените които имаха инфо и брошура,и не криеха тази информация,са въпросната фирма.
После еди каза подобно мнение,и тогава стана ясна разликата,в цената и климатика.
... Какви въпроси никой не е задавал? Знае се, че серия Авант е бюджетната серия на Тошиба. Там не може да се очаква супер техника. Въпреки това машините не са лоши за парите си, зимата топлят. От там минаваш през серия Сузуми Плюс и отиваш на Дайсейкай...
... Просто от известно време може да се купят и малките машини от серията на Suzumi Plus.
Здрасти,момчета!От Варнаклима ги поръчах Саньото.Имат някакво намаление на определени модели.Дано да ми свършат работа,че с Тошибата в дневната редовно си мръзнем,а плащаме безогледно голем сметки за ток.
Мисля нямаш проблем, ама тошкото що е кофти? ако отваряш и чакаш само на него незнам.Първоначално публикувано от dama
Щото й е с 3 номера по-малък. В 35 квадрата го мъчи, сюрмашкия...Първоначално публикувано от vankoto
А също така дневен тракт 35 кв ,ал.дограма,остъклен балкон с изолация,една южна санирана стена.Височината в жилището е 2.60.Първоначално публикувано от Kasap
Аз съм са 285jdr в 45кв. и поне 10кв. стъкло и бачка под номинал, ама е японец. Тоя е редно да се справя с високия номинал в тая кутийка.
Условията са винаги субективни,и се влияят от много фактори.А и dama има 5кв.максимал,а 285JDR- 8,1кв.,И да топлиш с 10ка 45м² не всеки го може!Първоначално публикувано от vankoto
vankoto и какво стана с национала -RCX мисля,че беше-нямаше отзиви?
На вилата съм с 225бдр без изолация в подобна кв. и си пее, а дама е с изолация. Студените дни са малко и няма нужда от презапас/мое мнение/ При нея сигурно проблема е в студени съседни помещения. Сега при цялостно отопление трябва да е друго.Първоначално публикувано от diksanal
Бачка идеално. Авера не беше ползвал клима и е много доволен. Жена му като и е студено/намръзнала/ го пържи на 28* и си прави 27* в стая към 24кв/м. Вътре не се диша ама на нея и е студено Апартамента е много студен и е усойно. Цял ден няма никакво слънце. Даже лятото е хладно.
Твоя авер си е взел змия не жена.
Първоначално публикувано от VeleV.Klima
офтопик;
той пак е добре, кво ще кажеш за питонки или боии, дет задушават
това важи за 99% от насПървоначално публикувано от VeleV.Klima