Става дума за В.ТърновоПървоначално публикувано от gnf
Става дума за В.ТърновоПървоначално публикувано от gnf
Той неговия е "специално издание", така, че няма смисъл да го питаш 25/35 ли е...
Съвсем специално е .Иначе 25 и 35VABH са с един и същ компресор SNB130FGBH .
Много зависи как е изолиран. Ако 25 му е малък да слага 35. Аз споделям мое мнение за марката която да си вземе.Първоначално публикувано от babati
Искам да Благодаря на всички отзовали се тук . Най накрая го монтирах Тошко и съм супер доволен. Супер тих, не се осеща че е там. Външното тяло имам чувството че го няма ако не го пипна да видя че всъщност работи. Надявам се като стегне да не съжалявам, че взех 10-та. Тръбен път около 4,5м дойде, потествах го и ще го завивам, че има още шпакловки и латекс да се правят.
Искам само да попитам, фукцията pure има ли проблем да е винаги включена?
... Ти хубаво си сложил снимки, но оставаше и да се виждат.
... Ти хубаво си сложил снимки, но оставаше и да се виждат.
Направи тези снимки публични.Иска код за достъп до тях.
И вземи си увии вътрешното тяло в полиетиленово фолио за опаковане на храни.От онова тънкото самозалепващото/вулканизиращото се, защото "шъ омъзгаш" убавия климатик...
Сега би трябвало да се виждат снимките
Добре изглежда, само тези тръби развалят малко гледката.Първоначално публикувано от bongo78
Отново да кажа:
Вземи си увии климатика, много е шик, но в тея прахоляци от ремонта, ще го прецакаш.Именно защото е хубав и механиката/електрониката му е фина.
Да ти е честита машината Аз си мисля ,че не трябваше да бързаш в монтажа.Можеше да изчакаш.При шпакловането такъв шибан фин прах се отделя, че става каша, ако проникне вътре.Особено, ако после прешлайфат за гладкост.Увий го и то здраво, не само да му преметнеш найлона.Откачи тялото от стената, сложи по-голям найлон отзади отново закачи тялото.Така найлона ще пази и отзад.После го опаковай добре с найлона и го закрепи с лепенки.
Ай честито, а таз плазма за къв си я пуснал, като още си в ремонт?
Пуснат е само да се види, че работи. Напълно съм наясно как да го упаковам . А тръбите и те са в процес, така че няма да има нищо общо накрая.
Здравейте, на всички тук! Имайки предвид колко разбират жените от техника ви е ясно колко съм затруднена в избора си на климатик.Четейки тук се спрях на две марки-SANYO и FUJITSU,а след разговор с консултант и на два модела-SANYO - Модел: ZK25X за 1240 лв и FUJITSU - Модел: E22T-1350лв и двете цени са с монтажа.Трябват ми за детска стая 12 кв,с източно изложение,алуминиева дограма,санирани външни стени и спалня 10 кв,външна, южна ,санирана стена,алуминиева дограма,остъклена с пвц и изолирана тераса.А също така дневен тракт 35 кв ,ал.дограма,остъклен балкон с изолация,една южна санирана стена.Височината в жилището е 2.60.Кой от двата модела бихте ми препоръали за малките стаи и какъв за дневния тракт?Предварително ви благодаря!
dama, добре дошла във форума!
За 2-те малки стаи взимай Саньото, а за голямата - Daikin FTX50GV или Fujitsu Nocria 14LB в зависимост от бюджета ти
Успех!