ЛКС има повече топлинна мощ, ама на теб не ти е нужна.Външното е по-шумно притръгване на компресора.Бих си взел ЕХ3, по-добър комфорт ще създава според мен.
ЛКС има повече топлинна мощ, ама на теб не ти е нужна.Външното е по-шумно притръгване на компресора.Бих си взел ЕХ3, по-добър комфорт ще създава според мен.
Aleksandars, really?!? Е нали на кутията поне трябва да пише маде ин Жапан? А ти какво мислиш, кой от двата?Първоначално публикувано от Aleksandars
мен самата марка Хитачи не ми допада ,имал съм такъв климатик преди време още на Р22 ,дърво беше и от тогава ги недолюбвам .. та от тия 2та бих вземал Фуджитсуто (което си е китайска сглобка ) .. а ако поразширим избора сякаш базов модел на Тошиба или Митсубиши е по добре ,в момента GE25/35 са на добри цени
edi1, все ми се струва, че с тоя гранитогрес, на партер (че и под него) ще ни е добре повечко топлинна мощ. А не знам дали в предложенто хитачи има запас...Шумът сякаш няма да ни тревожи, не ни е приоритет.Първоначално публикувано от edi1
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1324481713[/time]_________________________________________________
Alexi, препоръчай ми точен модел от двете марки. Може на лична да ми препоръчаш и доставчик с цена (ако знаеш).Първоначално публикувано от Alexi
estqwerty ще се ползва основно за офис. Инцидентно може да се ползва и за живеене. Затова е хубаво да има резервна мощност.Първоначално публикувано от estqwerty
Това е за мен избора, единственият недостатък споменат в темите за тези машини е шумния, но за сметка на товa кратък дефрост. Цените им са повече от приемливи, а параметрите им добри.Първоначално публикувано от Alexi
mxkolev Горния цитат малко не ми се върза...Вероятно си се объркал. Казвате Мицубиши GE25/35...хм...Бихте ли дали точен код на машината която препоръчвате...има с VA, s BH...И каква цена е добра за такава машина?Първоначално публикувано от mxkolev
Влизам да се оплача от моя боклук тошиба!!!Размразява се на 20минути по 10 минути. Искам да го хвърля!!!!!!!!!!
![]()
![]()
Боклук, боклук... колко да е боклук... Казахме ти, че не е за 80м2, но ти продължавай да го тормозиш.Първоначално публикувано от siji
![]()
Ако още топлиш целия апартамент, какво очакваш.
Изобщо не отоплявам целия апартамент вече...... Как ме е яд!!!Първоначално публикувано от edi1
![]()
А каква кубатура топлиш.Не забравяй какъв сняг и влага е в момента.
Една стая. Точно за 12-ка...Първоначално публикувано от edi1
Де да беше само на сняг и влага. Когато нямаше сняг ми се размразяваше на половин час. Поне топли, но това не се търпи. Ей го, пак размразява, след 14мин работа..........
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1324555660[/time]_________________________________________________
Да не би да е повреден???![]()