От предложените избери най "тежкият"
От предложените избери най "тежкият"
От предложените, каквото и да хване, няма да сбърка...Първоначално публикувано от ya
Здравейте отново, днес ходих пак до магазина да огледам климите и видях че нокрията е made in china това нормално ли е? Разбрах и че няма аспирация, иначе тя ми беше фаворит. Сега мисля да заложа на Национала , заради това че е "по-нов" от останалите и защото има всички екстри , но ще изчакам до утре когато ще го донесат в магазина да го видя. Иначе всички си имат ориг. дистанционни и изглеждат добре. Това е за сега
Да, нормално е. Fujitsu от 2000 ~ 2001 година са изнесли производството си извън Япония. Даже и моделите за японския пазар се сглобяват в Китай. Това изобщо не трябва да те притеснява. А колко са оригиналните дистанционни, това е друг въпрос. Може пак да са японски, но да не са за конкретния модел климатизатор.Първоначално публикувано от durtia70
абе друго си е да не ти работят половината екстри .. провери кой модел с какво дистанционно излиза и ги свери
То хубаво,но едва ли ще може да разбере durtia70 дали дистанционното отговаря за модела -най добре да ги запише(комбинация от латински букви и арабски числа) от гърба на дистанц. и да ги напише тука-все ще му помогне някой-макар,че щом се е насочил към Национала -на него излиза и снимка на дистанционното,но някои си приличат и има разлика в един два бутона.Първоначално публикувано от Alexi
Наистина едва ли ще мога да разбера за дистанционните, но може да имам късмет. Ще пиша какво съм избрал
Ето това е модела дистанционно управление за Natonal CS-X~A серия. - модел A75C2590.
Здравейте..За хол 15 кв. м,ПВЦ,източно изложение без изолация.Колебая се между тези два модела:TOSHIBA RAS-137SKV-E3 или Fujitsu ASYB09LD
И двата ще вършат работа, но LDC е по-добрата машина.Има и плазмен филтър.Сега даже БУЛКЛИМА го дават за 1245 лева.
Благодаря за бързата реакция еди!
Здравейте имам нужда от помощ относно избора на климатик за стая 14 квадрата/40 кубика в къща с PVC дограма без изолация, южно изложение, но е в сянка на балкана, ще се ползва предимно за отопление. От Асеновград съм , финансите ми са ограничени до 1000 лв. Благодаря
TUISTERa ако границата е до 1000лв. с монтажа,ще се затрудни избора- и ще трябва да отидеш на японски рециклиран-във вашия град мисля,че имаше такава фирма.А може да погледнеш и тази тошиба- малко е над бюджета:
http://www.technomarket.bg/products/...-107skv-sav-e3
Все пак ти трябва машина за малка стая във планински град за отопление.Погледни и този 09LGC със плюсовете и минусите му-но ще върши работа:
http://klimatici.com/product_info.php/products_id/198