До 1000 лв с монтаж е FUJI 12UC работи перфектно през зимата. тих е и е енергиен клас А
До 1000 лв с монтаж е FUJI 12UC работи перфектно през зимата. тих е и е енергиен клас А
До 1000 лв. с монтажа, виж в Техномаркет дали още е в наличност Панасоник от ТЕ-серията.Мисля, че за тия пари няма нищо по-добро.http://technomarket.bg/products/0903...c-cs-cu-te9hke
Търся си инверторен климатик , 12- имаме мидея обикновен, доволен съм , но сега ми трябва още един , дали да скачам на тази марка , или да пробвам нещо друго , парите са до 1300 лв , дайте съвет
Аз пък днес капарирах един климатик, без да питам в форума. Стаята е 15 м2, Варна, тухла, пвц. Досега в нея геройски служеше акумулираща печка Изгрев, но дойде време да я пенсионирам. Бях се засилил да поръчвам Fujitsu 09 LE, но ме спря хилавото му външно тяло- 23 кг. Накрая избрах- Mitsubishi GE 25 VA, за 1450 лв. с монтажа. Дано да съм направил добър избор, и да остана доволен. Някой ако има наблюдения за този модел, нека сподели.
GE и GC нямат кой знае какви разлики в мощностите, аз съм с GC-25 на 18кв.м. (изток с PVC) и се справя чудесно.
Този модел ще ти върши идеално работа, но е рециклиран на 100 волта. Повече инфо за модела тука с любезното съдействие на Сашо, а фирмата има и партньори в Пловдив. Ако не желаеш секънд хенд, всяко от горепосочените предложения е добро.Първоначално публикувано от TUISTERa
Дай повече подробности за помещението, за да получиш задоволяващ отговор.Първоначално публикувано от PINO_72
Добър избор!Първоначално публикувано от IVO-1977
Много добър избор.Първоначално публикувано от IVO-1977
едит - ха ха без да съм видял какво е писал Деян почти съм го повторил
Дай повече подробности за помещението, за да получиш задоволяващ отговор.
[/quote]
тава въпрос за къща , няма изолация , няма и пвц, около 18 кв. е помещението , но имай предвид че ще го слагам на място , където Т зимата си пада стабилно до -15 -20 , но пък и няма да се включва постоянно ,
1300 с монтажа ли ти е бюджета.Малко трудно ще се подбере машина.За тези пари, ако е с монтажа, се сещам само за 12LGC.Ако качиш още малко 137SAV-Е /АВАНТ/на ТОШИБА, към 1350 без монтажа го гледах някъде.Има и промоции на 13SAV-Е /СУЗУМИ/, към 1400 без монтажа.
идеално:Първоначално публикувано от PINO_72
http://www.bulclima.com/klimatici-i-...shb09ld-plasma
Има и подгряване на компресора.Единствено не трябва да го изключваш от контакта и да го гасиш от дистанционното само когато е в режим отопление(за зимата става въпрос)
Да, и 09LDC, забравих го, че вече е с ниска цена.
Да 9LDC е подходящ, но този бюджет ако е с включен монтаж си мисля за нещо рециклирано на 100 волта. Съгласен ли си за подобен вариант?Първоначално публикувано от PINO_72
Дай линк за Сузумито.Къде го има?Има ли 10-ки?Първоначално публикувано от edi1
Като напишеш в ГУГЪЛ 10SAV-E ще ти излязал български сайтове.Това е по-стария СУЗУМИ, но е желязна машина.Прави се и СУЗУМИ +, но в България нещо рядко се намира.Ето сайта на ТОШИБА Австрия ,там има данни за машините - http://www.toshiba-klima.at/produkt/...p?k=121&lang=1 .