Някой сигурно има. Aма защо ти е? Нещо мазохизъм...?Първоначално публикувано от Mr.CrazY
Има много по-хубави турски клими от тези.
Някой сигурно има. Aма защо ти е? Нещо мазохизъм...?Първоначално публикувано от Mr.CrazY
Има много по-хубави турски клими от тези.
Ми трябва ми нещо за 16кв. спалня и не много скъпо.. какво мога да си взема имам изолация и дограма ..
Четох че външните тела на финлукса имат нагревател..
За всеки човек "не много скъпо е различно понятие". Дай бюджет с монтаж? Освен това за спалня е добре да имаш тиха машина ...Първоначално публикувано от Mr.CrazY
Ми някъде към 1000 лева без монтаж мога ли да си намеря нещо ефективно и безшумно ....
И тука идва и другия въпрос - ново от магазин или втора употреба , примерно " японец ", добре запазен ? И все пак за кой град става въпрос ?
Виж новите инвертори на Gree, по-евтините на Panasonic, Hitachi, General-Fujitsu ...
Mr.CrazY нов за тези пари-доста е стеснен избора и знаеш,че ще има компромиси,пък и ще се спи там.Погледни този модел RAS-107SKV-E-все пак е тошиба и му дават безпроблемна работа до-10°,и този ASHG09LEC като го дават до -15°-нов непрезимувал модел, и при двата се вместваш в цената.
Добре може да се вдигне бюджета до към 200 300 лева стига да си заслужава... и най вече да е безшумен ..
Както казва колегата, грабвай Тошибата.
Виж и това е добро: http://powerclima.com/index.php?page=details&id=26
Благодаря ви , ще се замисля , но още веднъж ще разгледам климатиците на финлукс... Дават добра оценка за тях
А-ъъъа... къде това?Първоначално публикувано от Mr.CrazY
Ти питай за съвет пък после сложи каквото си си намислил и чакай да топли.Първоначално публикувано от Mr.CrazY
Човече,кой я дава тая добра оценка?Недей да правиш такава грешка.Ако всеки ден си лягаш пиян и заспиваш като пън,може и да ти свърши работа,но за спалнята според мен ще Збъркаш.То тука хората от разни Дайкини и Дженерали се оплакват от нискобюджетните серии(вкл. и моя милост),па камоли Финлукс.
Със сигурност в ''Зора''!Първоначално публикувано от Kasap