Здравейте, от днес стартира промоция в Карфур на 2 Хитачита - е10Н3 за 899 лв. с монтажа и е14Н3 за 999 лв. с монтажа. Някой има ли впечатления от тези модели, най-вече ме интересува шума от вътрешното тяло. Другите параметри изглеждат прилични. Имам Хитачи 35 от 7 години, добре работи, но вътрешното тяло е много шумно. Промоцията включва и разсрочено плащане без оскъпяване. Мился да тръгвам за Карфур, освен ако някой не ме разубеди.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 9Одобрявам
9Одобрявам

Първоначално публикувано от Cllay
 Първоначално публикувано от Cllay   

Иначе цената даже е нагоре малко.
Иначе цената даже е нагоре малко.
						 Само да попитам кое е показател за добро охлаждане и отопление отдаваната мощност отопление охлаждане или СОР и ЕЕР ...  защото примерно за 9 отдаваната мощност е почти еднаква а СОП и ЕЕР са различни ...
 Само да попитам кое е показател за добро охлаждане и отопление отдаваната мощност отопление охлаждане или СОР и ЕЕР ...  защото примерно за 9 отдаваната мощност е почти еднаква а СОП и ЕЕР са различни ...   . . климатика ще се ползва и в двата режима . през денят ще работи на 16-17 градуса , а като се прибере на 22-23 . (в режим отопление) . за охлаждането не е кой знае по различно . общо взето през деня да поддържа някаква нормална температура и като се прибере да си я прави каквато му е удонба . в момента е една осака 18-ка . и казва че се справяла добре и зима и лято . сега се скапа и ..... предложете ми нещо за около 1200 - 1300 лева . към момента съм се насочил към Midea MS9V-18HRDN1 . ако имате други предложения ще съм благодарен .
. . климатика ще се ползва и в двата режима . през денят ще работи на 16-17 градуса , а като се прибере на 22-23 . (в режим отопление) . за охлаждането не е кой знае по различно . общо взето през деня да поддържа някаква нормална температура и като се прибере да си я прави каквато му е удонба . в момента е една осака 18-ка . и казва че се справяла добре и зима и лято . сега се скапа и ..... предложете ми нещо за около 1200 - 1300 лева . към момента съм се насочил към Midea MS9V-18HRDN1 . ако имате други предложения ще съм благодарен . 
						 така че разчитам на мнение
 така че разчитам на мнение