Ако ще е конвенционален за по-евтино трябва да е 24-ка.
Ако ще е конвенционален за по-евтино трябва да е 24-ка.
DUNDURMA я виж тази голяма беля: GREE GWH18ND
Има шансове да се справи със задачата.
Или SANG-GWH18ND- колкото устиска.
ИлиBEKO-BKAF-181.
Абе Дундурмааааааааа,аз чета,ама ти поне да бе написал,че помещението на 71цата е 3 пъти по-голямо.Първоначално публикувано от DUNDURMA
По-твоята логика тогава слагай каква да е 25ца ( три пъти по-малка е ,колкото и помещението ) и си готов...
Може ли някой запознат да каже в какво се изразяват разликите между Gree GWH18KG и Gree GWH18MC, защото са различни серии, а на мен ми изглеждат еднакви. Последното го има под марката SANG, която не харесвам много, но пък ако нямат съществени разлики - ще се прежаля.
серията CHANGE на GREE са инвертори , другото е конвенционален модел, проблема е че и от двата модела надали някъде ще има наличности.
За Gree GWH18MC в линка, който съм дал пише "At the heart of this unit is DC inverter technology. The control module maintains the compressor speed."
Това не означава ли, че е инвертор? Санг-а би трябвало да е наличен в технополис...
благодаря за съветите,но май ще е по-добре да си прехвърля ftyn 35 от нас и да го заменя с друг.
Хей колеги... а някой нещо с мойта дилема Някой да каже нещо за този климатик http://klimaonline.bg/product.php?id_product=5017 за хола и към спалнята или някой да предложи нещо по одачно за около 1400 лв.
Здравейте. Искам да ми помогнете при избора на климатик за северна спалня. Стаята е с дървена дограма без изолация една външна стена. Размери:L/B/H /дъл., ширина ,височина/ 4.7м/3.1м/2.6м . Или 14.57 м2 /37.88м3/. Бюджета е оклоло 1000-1200лв.
Ще се топлиш ли с него или само за лятото ? Бюджета с монтажа ли е ? И за кой регион на БГ става дума?
решението е MITSUBISHI Heavy SRK/SRC 25ZJP -S
другата възможност е Sharp AY/AE-XP12LSR -но не очаквай чудеса откъм тиха работа.
Климатика е предимно за отопление. Регион северна България /Велико Търново/. Апартамент тухла /север/. Посочения бюджет е без монтажа. С него до около 1300-1350лв.
Fujitsu/Fuji/General 12LKC или 12LEC, Mitsubishi Electric MSZ-GE25VA и употребяван японец...
Мисля, че и Панасоник (X)E9MKE-3 е вариянт.Първоначално публикувано от antondonew
Гледам ето този климатик: HITACHI RAS/RAC-E14H3. На промоция за 999лв. + монтажа. Ако има съфорумници, които го имат същия нека изкажат мнение за отопление при ниски температури. Аз имам един Hitachi RAS/RAC-10EH1 и мога да кажа, че е пълен боклук като паднат темп. под -5 -7 градуса и овяхва , а е оразмерен правилно за стаята. Мерси на всички.