Galinr : Егати конкретния модел,хихихихихи........... " 12-ка"......
Месарски,има и скъпи НЕОта,вече и инвертори,тамън по 500 лв се заформят Ама не ме питай какво му е инверторното на това НЕО.
Galinr : Егати конкретния модел,хихихихихи........... " 12-ка"......
Месарски,има и скъпи НЕОта,вече и инвертори,тамън по 500 лв се заформят Ама не ме питай какво му е инверторното на това НЕО.
Стела, стига глупости. В нета има повече от достатъчна информация за разликите на системите. Не ме карай да пиша написани неща. Ако бяха еднакви нямаше да ги слагат и двете системи в една машина.Първоначално публикувано от stelaartoa
Кой ти говори за инверторни?!Какви модели,марки?!Всичко е чайник шир потреба.Избира се по мощност и килограми за скръб после.Първоначално публикувано от stelaartoa
МЕГА - Ако прочетеш малко физика,щеше да видиш,че на практика няма кой знае каква разлика. При плазмения разряд се генерират йони. Така че дали ще е плазма,или йон генератор,физиката е една и съща...
галинчо - обръщението ми "Месарски " и думите след това НЕ СА ЗА ТЕБ !
Може ли малко помощ относно питането ми по-рано днес в темата, понеже трябва да решавам до няколко дни , а разчитам на компетентно мнение от ваша страна.........................
"Днес ми предложиха MITSUBISHI MSZ-GE25VA за 1250лв с монтаж 3 год гаранция и Mitsubishi Heavy SRK / SRC 20 ZJ-S за 1200лв промо с монтаж и 5 год гаранция..............................като изключим гаранцията хеви-то по-добро ли е и къде е уловката?Пак се повтараям но................говорим за 12кв.м спалня, тухла,с дограма и две външни стени едната от които изолирана......................"
Stela, напиши на Тошиба едно гневно писмо, колко са прости, че не са учили физика и видиш ли за това са сложили една и съща система в една машина, ей-така за по-скъпо. Разбира се, че са различни системи. Ion може да се генерира и пасивно, плазма не може. Плазмата освен всичко премахва и миризмите. Йонизатора е по-евтина и масова система. Plasma-та е по-скъпа и по-добрата. Комбинацията от двете е баш кеф.
Plasma filter или така наречения в България - Озонатор е различно от Йонизатор. Първото в общи линии генерира озон чрез високо волтаж. Премахва, най-вече миризми, плесени, прах, мухъл, цигарен дим. Мощен антиоксидант. Второто генерира отрицателни йони. В общи линии, "съживява" кислорода във въздуха, приближава го по качества до кристално чистия въздух в гористи и морски райони и така оказва благотворно профилактично и лечебно въздействие върху човека. Дори ако видиш из нет-а цените на системите поотделно са доста различни, като по-скъп и сложен е озонатора. Това разбира се, не прави Йонизатора лош.
Министре,това са различни машини 7-ца и 9-ка.25-цата е за предпочитане,но може и по-добро за сумата.
Това кой модел е ? Нагревателя това бялото нагънатото ли е? Прилича на керамичните нагреватели на някои вентилаторни печки.
Аха...ясно.Благодаря за отговорите.Между Мидеа и Осака кой е за предпочитане?
E то това е целта да топли, когато машината не може. А тя не може много ...Първоначално публикувано от cupakabra
ОК насочете ме към нещо около тези пари, за да мога да питам дали могат да ми го доставят..............Първоначално публикувано от galinr
При безплатен монтаж,офертата им не е лоша.По-добро за сумата само второ,но...си е риск до някъде.
Мидеа. Също така Грий, Аукс, Хайсенз, ЕлДжи.Първоначално публикувано от miroslavmin
MSG-GE50 VB / MUH-GA50 VB и MSG-GE25 VB / MUH-GA25 VB биха ли ми свършили работа? Стъпват ми на 2300лв общо.
Daikin FTYN35GX + FTYN25GX = 2185 с монтаж - това вариант ли е?