Погледни нордик серията на Panasonic, във Варна я има при Ефендулов.
Погледни нордик серията на Panasonic, във Варна я има при Ефендулов.
Ами примерно:
1. Хол - Mitsubishi MSZ/MUZ FD35VA
2. Спална - Mitsubishi MSZ/MUZ FD25VA
Климатикът е хубав найстина : ), но с цената за транспорт+монтаж, която е близо още 200 лв. отгоре, излиза извън бюджета...
За все пак оставам варианта да взема някой от първите 4...
@DUNDURMA можеш ли да ми кажеш с какво Samsung-a е по-добър от Midea-та - в момента се колебая между тези двете. ( Haier-ите можем да ги оставим на заден план )
ама ти май не четеш със самсунга си вземи и бухалка да утрепеш от бой този ,който ти го е споменал изобщо.както ти казаха колегите-нито един от изброените.напъни се малко,това е инвестиция за дъъъъъъълго време.
Този пост е редактиран от DUNDURMA; 24-10-12 в 12:47.
Монтажа на Булклима си е толкова. Имат партньор в Сливен, така че в тази цена нямаш включен транспорт.
Климатици - Сливен - Булклима
Колегата Kasap ти е дал отговор на моето питане .Сега остава само да действаш и отваряш очите при монтажа.
Успех!!!!
За две девятки ли говорим или единия трябва да е дванайска. Също така ме интересува ако взема 2 бр. Toshiba RAS-10SKVP2-E дали ще могат да се справят
Две тошиби 10-ки които сте посочил ще се справят за тези стаи дори до -25 градуса.С такива тошиба малката стая(спалня) ще може да я държите цяла зима отворена към другите помощения на апартамента.
Приятели,
Имам нужда от помощ в избора на инверторен климатик за хол- 28-29 м2, София, нова сграда, среден западен апартамент, със 7 см изолация, без външни стени, ПВЦ дограма.
Имам малко дете- на 5 месеца и климатика ще се ползва за основно отопление през зимата.
Моля, за варианти до към 1500лв с монтажа.
благодаря предварително!
Милен
malinero
С този бюджет аз мога да ти предложа това:
Климатик GREE GWH18KG
DAIKIN Климатик FTXN50L/RXN50L
Здравейте,
ще си купувам климатик, но имам 1100 лева. Знам че не са достатъчни за нещо хубаво, но се надявам на нещо свястно
Помещението е двадесет и няколко м2, с три вътрешни и една външна 5 метрова стена с огромни прозорци (от старите дограми), климатика ще е на тераса. Миналата година се топлихме с ВЕКО в друга стая (външното тяло ще е под това на ВЕКО-то) и не е замръзвал.
Спрял съм се на тези модели, като най заглеждам хитачито заради високия СОР и безплатния монтаж:
Климатици Vimax, Климатик Hitachi Ras/Rac-35FH6, Инверторни климатици
Климатици Vimax, Климатик Haier 12HEA/HUM HB03, Инверторни климатици и Инверторни климатици
Климатик Fuji Electric RSA-12LKC, Инверторни климатици
Климатик Daikin ftyn 35g
LG S12MH.NB0
мерси предварително за помощта
Този пост е редактиран от elpresidente; 26-10-12 в 11:18.
Здравейте.
За вашият случай е подходящ климатик ******* модел ******* с мощност ***** .
Не ми "благодарете", в такива случаи винаги се радвам да помогна ....
П.П. за повече помощ: https://forum.setcombg.com/%D0%BE%D1...%B8%D0%BA.html
Оказа се че хола ми е 17 м2. Не знам защо не го измерих по-рано. Мерси за помощта, поръчах хитачито.
Колкото до приятелката, температурата няма да е висока така че сама да си прецени зимата как ще е облечена :D
Този пост е редактиран от elpresidente; 27-10-12 в 17:27.