Страница 162 от 221 ПърваПърва ... 112152160161162163164172212 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,416 до 2,430 от общо 3301
Like Tree9Одобрявам

Помогнете ми за избор на климатик - 2012 г.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Re:Помогнете ми за избор на климатик - 2012 г.

Цитат Първоначално публикувано от krasi_zz
    В кухнята климатика няма да се ползва постоянно, само за 2-3 часа през седмицата и евентуално повече през почивните дни. От съществено значение за мен е климатика бързо да затопля стаята.
    Със сигурност си прочел,че такова ползване на климатик зимата при минусови температури не е добро нито за климатика ,нито за теб/да се изключва/.
    А за ударно затопляне гледай модели на Fujitsu и Toshiba.

2.  

3. Тук е от
    Aug 2012

Моля помогнете ...

Здравейте спрял сам се на няколко модела ,бихте ли споделили кой вариант ще е най-удачен за моето помещение , което е 30 кв2, тухла е строителството с външна замаска ,специално топлоизолация няма , намира се на 1ви етаж , но отдолу има магазин който се отоплява зимата с климатик , отстрани и отгоре също отопляват съседите . Зимата тука в Несебър е мека ,рядко падат градусите до -10 примерно .

http://www.**********************/klim...n50l-1482.html

http://www.**********************/klim...-fh7-1367.html

http://www.**********************/klim...v2-e-1447.html

http://frescor-bg.com/manifacture/fuji/rsa-14lgc/

Като имате предвид ,че сумата която сам готов да вложа е 1800 лв с монтажните разходи.
    Благодаря ви предварително!

4. Member
    Тук е от
    Jan 2012

Re:Моля помогнете ...

Зависи на какво наблягаш при избора на климатик. На първо четене май всичките модели стават при посочените условия,остава само да конкретизираш избора си.

5. Тук е от
    Feb 2012

Здравейте на всички,

Моля за съвет относно климатик за спалня, 15 м2 , изолация , дограма , източно изложение. Ще се ползва и зо отопление и за охлаждане. За сега съм се спрял на Mitsubishi Electric MSZ-GE25VA като с монтажа излиза около 1350 лв. , моля за други предложения, около този ценови диапазон.Моля за мнения и за Fujitsu ASYG 09LE. Имам Fujitsu ASYG 12LE и съм доволен от него. Благодаря предварително!

6. Тук е от
    Sep 2010

Тук за 12LE се говори че много шумял/бръмчал/;
    GE25VA пък замръзвал.....но пък бил по хубав от 12LE...
    За 09LE няма много писано....

7. Тук е от
    Feb 2012

За 12LE , не бих казал че е перфектно тих но не не ми е пречил и да спя /намалявам разбира се силата на fan-a /. Иначе като мощност и сметки съм доволен. Също така не е спирал да работи и през най-големите януарски студове тази година.

8.  

9. Тук е от
    Jan 2012

Цитат Първоначално публикувано от Dimitar01
    Модела който съм посочил и този FUJITSU ASYB-09LD са абсолютно еднакви нали?
    - За тези пари има ли по-добър климатик за стая 12 квадрата,че ми трябва още един(за отопление).
    justify кажи си мнението,скъпи ли са,защо никой не си купува от тях - споделете или просто не се намират?

п.п.Аз имам 1 такъв доста тих, с хубав филтър,топли и харчи малко ток и една 12-ка от същата серия също е супер .

10. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Той Justify вече е "пас" по повечето теми

За парите си LDC серията е добра, но вече почти ги няма.Все пак ги спряха преди повече от година, а в същото време новите серии на фуджицу нямат плазма филтър.Какво повече да кажа...

Аз лично съм се ориентирал за мен си към тошиба с плазма филтър и когато дойде времето може да се хвърля на един daisekai 10 SKVR-Е2.

Изобщо аз съм плазма -филтър ориентиран(о) потребител(дете) .

11. Тук е от
    Jan 2012

Цитат Първоначално публикувано от justify
    Той Justify вече е "пас" по повечето теми

За парите си LDC серията е добра, но вече почти ги няма.Все пак ги спряха преди повече от година
    Ако намеря такъв LDC да го взема ли или ... ? Дай съвет .

RAS-10SKVR-E2 и този 10 SKVR2 каква им е разликата?

12. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Едното е Suzumi, другото е Daiseikai. При Toshiba класовете се движат от Avant, през Suzumi+, към Daiseikai, като стигат Super Daiseikai. ... Гледам като данни са еднакви, но Daiseikai-a (RAS-10SKVR) се появи скоро и още няма отзиви за него.

13. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Dimitar01 ако климатика/ците са за стаята/ите от по 12 квадрата които обявявате във форума, то почти всеки климатик ще ги отоплява зимата.

Ако избирах за мен климатик за стая 12 квадрата, бих избирал измежду тошиба 10 SKVR-E2, ако ми се харчат повече пари и искам плазма филитър или ако нямам претенции за плазма филтър бих погледнал някое Мицубиши хеви SRK25ZJ-S което е с отстъпка в цената(на промоция).

Разбира се става и фуджицу 12LKC или 12LEC.Предполагам и че FUJITSU ASYG-12LLC също ще топли, но е нов климатик който не е презимувал, поради което за мен разумният избор е измежду мицубиши хеви и тошиба, а е всеизвестен "злия" нрав на външните тела на фуджицу .

14.  

15. mnn
    mnn е офлайн

Тук е от
    May 2010

Здравейте,
    Пред мен стои избор на климатик

-За 22кв. хол + евентуално 5кв. коридор. тухлен апартамент 2.6м височина с ПВЦ дограма и западно изложение една външна стена и за сега е без допълнителна изолация на стените.
    -Ще се ползва за отопление до 22-23 градуса и охлаждане 27-28
    -Бюджета е до 1800, максимум 2000лв.

Естествено желанието ми е да е високоефективен, тих, да работи добре поне до -15 а още по-добре до -20, да може да работи на ниска мощност без да се изключва и включва постоянно(през есента и пролетта). Не са малко пари за мен затова бих желал да ги дам за нещо което си заслужава. На марки не робувам, не ме вълнува дали на него ще пише митсубиши, тошиба или мидея или хаер... така или иначе всичко се прави от китайци
    Добре би било и външното тяло да не е много шумно че ще го монтирам близо до прозорец на съседа.

Благодаря предварително!

п.п. Населено място - Русе

16. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Ако споменеш и населеното място, ще е добре.

17. Тук е от
    Aug 2012

justity toshiba za 12 kvadrata vse edno ferari za edno kafe aman ot razbira4i

18. Senior Member
    Тук е от
    May 2008
    Живее в
    Burgas, Bulgaria, Bulgaria

Цитат Първоначално публикувано от nick 4286
    justity toshiba za 12 kvadrata vse edno ferari za edno kafe aman ot razbira4i
    КЕФ ЦЕНА НЯМА...........и аз искам топло за 2,65 с ддс ма ЙОК.човек купил качествена машина не е разбирач,а ПРАКТИЧЕН.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. моля помогнете при избор на климатик за хол
    От marianski във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 12
    Последно: 12-08-14, 23:02
  2. Помогнете за избор на инверторен климатик
    От lpm във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 20
    Последно: 21-04-12, 17:05
  3. Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.
    От valen1 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3559
    Последно: 03-01-12, 18:02
  4. Помогнете ми за избор на климатик!
    От Stan_80 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 39
    Последно: 12-02-10, 14:34
  5. Помогнете ми за избор на климатик - 2009 г.
    От 1115 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1632
    Последно: 31-12-09, 12:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе