Примерно LG S-09AT :: Инверторни системи :: Климатични системи :: Климатици :: Technomarket Bulgaria има плазма филтър, шум 20 db, бял панел и е само 799 лв. Други примери колкото искаш, с охлаждане на стая 15 кв.м ще се справи всяко "дърво".
Примерно LG S-09AT :: Инверторни системи :: Климатични системи :: Климатици :: Technomarket Bulgaria има плазма филтър, шум 20 db, бял панел и е само 799 лв. Други примери колкото искаш, с охлаждане на стая 15 кв.м ще се справи всяко "дърво".
DEKS К2У означава: климатик втора употреба. За такива климатици други има във форума.Аз не поемам отговорност да препоръчам какъвто и да модел/марка.
Този пост е редактиран от justify; 19-09-12 в 00:29.
Е да дървета колкото си искаш, също като примера който си дал. Корейска марка сглобявана в Турция, модел от преди 3 години. 20 децибела шум сигурно като е изключен...аз все си мисля, че автора на темата не би дал 1000 за подобно творение.
ОК, щом си почитател на китайските Fujitsu без плазма филтри и с максимално компактни тела, предложи на питащия някое ново Fujitsu на 220V и с гаранция, не ми казвай че няма до 1100 лв.
BTW колко е цената на запазена Fujitsu AS-S22V Nocria втора употреба? Ако е под 700 лв. не е зле.
В крайна сметка 3 години най-евтината Midea работи горе. Вече се скапа но си изкара парите. Ако на някой му се наложи някога да прави нещо подобно спокойно може да заложи на 9-ка Midea от най-обикновените.
Желко, не съм почитател на Фуджитсу, в последното ми изречение има една думичка "примерно", явно не си я забелязал. Да отбележа, че Фуджитсу е японска марка и това, че е сглобен в Китай е без никакво значение, важно е, че е за пазар с хиляди пъти по-високи изисквания към продуктите, а не за такъв за който фирми колоси в домашната климатизация произвеждат модели съперничещи си с китайските боклуци за съжаление не само по цена. Цената на примерният модел не знам каква е, не съм търговец, но ако е наистина запазен няма да е под 700 лева, но надали стига 900. Относно гаранцията мнението съм си го казвал десетки пъти. Търгашите са си търгаши не зависимо какво продават. Моите климатици са били с 2 годишна гаранция и обслужването което съм получавал години след изтичането и е било на завидно ниво. Нов европейски модел не зависимо от коя марка е, не мога да предложа, лично аз няма начин да набия 2000~2500 лева за климатик с по- лоши показатели от 13 годишен японски модел.
Истината е че Пловдив се е превърнал в град на климатиците втора употреба а и от тях фирмите печелят значително повече отколкото от новите. И аз като продавах втората употреба си мислех че са по хубави ама уви не е така по хубаво от новото няма.
Здравейте, предстои ми да си купя климатик за спалнята и моля за съвет кой климатик би бил най-добър за мен. Климатикът е за спалня около 13 м2 със стандартна височина. Ще го ползвам за отопление и охлаждане. Изложението е на север. Прозорците са с пвц дограма - 5 камерен профил и стъкло 4 сезона. Апартаментът е на третия етаж - не е последен, единствената външна стена е тази с прозорците. Няма изолация. От Стара Загора съм, апартаментът е в монолитна жилищна сграда. Бюджетът ми е до 1300 лв.
Благодаря предварително.
Този пост е редактиран от shainis; 18-09-12 в 20:14.
Ами Панасоник XE-9 MKE3 Идеално ти се вписва в бюджета с монтажа тих е щете топли и е на добра цена
Велев теб си те знаем .....клишетата може и да ти минават някъде.
Благодаря ви за бързите отговори
Това, че в Пловдив може и да има някой, който да достави запазени и заслужаващи си "изхвърлени" клими за определени клиенти не прави това правило. За останалата част на България (а дори и в Пловдив) за обикновени клиенти "без връзки", шансът да попаднат на "изхвърлени гробници" е много голям. Дори и самият модел да е хубав, той може да е изчерпал живота си, да не е проверен и обслужен от търговеца. Просто превръщате частен случай в правило.
Според мен е по-коректно препоръките ви да звучат така - "Ако сте от Пловдив или близо до там и се познавате с лицето С*шо може да проучите възможността за климатик втора употреба."
КАКВО ЗНАЧИ ДА СЕ ПОЗНАВАШ С САШО.....................момчето,като всеки един от нас работи за пари,с тази разлика,че той го прави така да го потърсиш отново.никога не го бях виждал,докато не ми сложи БОКЛУКА,но вече знае че в бургас има поне един приятел,а аз знам че в пловдив имам поне един приятел.хапнахме ,пийнахме но не бъркаме приятелството с работата.климатика ми струваше дадена сума,той си свърши работата,аз си платих омаахме едни риби с рапани и кой откъде е.
Здравейте,
Колебая се между тези два климатика:
Климатик Panasonic CS/CU-E12NKE-3 Econavi 2012, Инверторни климатици
и
condex.bg - Продукти - детайл
Mitsubishito e 35-цата.
Моля да ме посъветвате кой от двата климатика да избера. Помещението е около 20 кв.м.
Поздрави