Страница 34 от 221 ПърваПърва ... 2432333435364484 ... ПоследноПоследно
Резултати от 496 до 510 от общо 3301
Like Tree9Одобрявам

Помогнете ми за избор на климатик - 2012 г.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2002
    Живее в
    Пловдив

Re:Помогнете ми за избор на климатик - 2012 г.

Цитат Първоначално публикувано от vnl2010
    Посъветвайте от къде в Пловдив може да се вземе Нокриа 24(или нещо от този клас и размер)... и да я монтират както трябва разбира се!

Благодарности на всички!
    На мен климатика ми го монтираха от булклима. Много добър монтаж и накрая даже си изчистиха ... Виж на сайта им цени на General Nocria

2.  

3. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Да слага една 24-ка Нокрия и да поръчва ролетните щори, но защорите ще требва да почака поне месец, защото се изработват по поръчка.Мога да кажа, че е добре щорите да са с метални кутии и алуминиеви водачи отсрани, защото иначе за 3 до 6 години ръждясват водачите и щорите запецват в някакво положение, след което са за изхвърляне...

Мога да препоръчам български производител от който съм доволен.Имат представителство в Пловдив.

Да взима от Темпекс, Булкилма ако нещо се развали пращат климатика до София.На него Темпекс му до г*за...

4. Тук е от
    Sep 2010

ME MSZ-GE25VA/MUZ-GE25VA ще ми върши ли работа при - 20 за отопление някой има ли такъв и има ли хубав филтър като плазмата от подписа ми ?Ако някой има да си каже мнението моля

Аз имам плазма в хола и ми върши чудесна работа сега в тези студове,но всеки ми казва ,че няма да намеря такива вече така че препоръчайте нещо в този ценови диапазон за 12/13 квадрата спалня ако има филтър-че ще е супер или ME MSZ-GE25VA/MUZ-GE25VA това е ще ми върши чудесна работа и има хубав филтър?

5. Member
    Тук е от
    Jun 2011
    Живее в
    Казанлък

Цитат Първоначално публикувано от sestra06
    ME MSZ-GE25VA/MUZ-GE25VA ще ми върши ли работа при - 20 за отопление някой има ли такъв и има ли хубав филтър като плазмата от подписа ми ?Ако някой има да си каже мнението моля

Аз имам плазма в хола и ми върши чудесна работа сега в тези студове,но всеки ми казва ,че няма да намеря такива вече така че препоръчайте нещо в този ценови диапазон за 12/13 квадрата спалня ако има филтър-че ще е супер или ME MSZ-GE25VA/MUZ-GE25VA това е ще ми върши чудесна работа и има хубав филтър?
    Ще топли добре и е тих, но няма плазмен филтър или други екстри.

6. Banned
    Тук е от
    Aug 2009
    Живее в
    гр. Сопот

Цитат Първоначално публикувано от sestra06
    ...Аз имам плазма в хола и ми върши чудесна работа сега в тези студове,но всеки ми казва ,че няма да намеря такива вече ...
    Срещат се все още. Например, ето тук: http://www.termo-klima.com/bul/full_info.php?recid=212

7. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011
    Живее в
    Blagoevgrad, Bulgaria

Здравейте от Стара Загора съм предстои ми купуване на климатик с цел [ дългосрочна ]инвестиция за отопление за стая 14кв2 сменена дограма последен етаж юг спрял сам се на http://www.technomarket.bg/products/...-cs-cu-e9mke-3
    http://www.bulclima.com/product/klim...neral/ashg12le
    Моля за коментар - мнения

8.  

9. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

И двете машини са хубави но аз бих избрал Фуджицуто заради сервиза на Булклима а покупка от техното тук пише повече http://www.razkritia.com/129866/%D1%...witcher=mobile

10. Senior Member Аватара на valen1
    Тук е от
    Sep 2007

Нормално е да се плюе по конкуренцията (Техномаркет), колко стоките им не били хубави, как гаранционната им поддръжка била лоша, колко лошо било отношението на персонала към клиента и прочие. Изолирани отделни случай са възможни във всяка една фирма, но никоя фирма няма за цел да гони или да се отнася лошо с клиентите.

Друго обвинение, че този търговец продавал боклуци. Продават това което се търси и може да се продаде относително бързо. Посредникът (търговецът) не произвежда стоки той само ги препродава. Не може да му се търси отговорност за нискокачествената продукция на производителя, но по споразумение с производителя търговецът я привежда в работещо състояние при дефектиране.

11. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Valen аз като ти чета постовете в този форум бих казал че го ползваш за избиване на комплекси и заяждане. Вземи се в ръце и пиши по същество,
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1328442616[/time]_________________________________________________

12. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011
    Живее в
    Blagoevgrad, Bulgaria

Нямах предвит за покупка от Техното, а като модел Панасоника. Препоръчайте ми нещо качествено до 1,500 лв

13. Senior Member Аватара на babati
    Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от nikito535
    Нямах предвит за покупка от Техното, а като модел Панасоника. Препоръчайте ми нещо качествено до 1,500 лв
    http://www.climashop.bg/climatic/cat...XP9GHR_66.html

14.  

15. Member
    Тук е от
    Aug 2002

Според мен този климатик не е подходящ за стая в която се спи, защото е много шумен и дори на най-ниска степен на вентилатора е дразнещо.
    Имам преки наблюдения над 12GHR и честно не съм очарован от климатика спрямо 12LDC.

16. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Цитат Първоначално публикувано от nikito535
    нещо качествено до 1,500 лв
    Fuji Electric RSB09LDC

17. Тук е от
    Aug 2010
    Живее в
    Русе

18. Senior Member Аватара на babati
    Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от kolev
    Според мен този климатик не е подходящ за стая в която се спи, защото е много шумен и дори на най-ниска степен на вентилатора е дразнещо.
    Имам преки наблюдения над 12GHR и честно не съм очарован от климатика спрямо 12LDC.
    26dB мисля

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 34 от 221 ПърваПърва ... 2432333435364484 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. моля помогнете при избор на климатик за хол
    От marianski във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 12
    Последно: 12-08-14, 23:02
  2. Помогнете за избор на инверторен климатик
    От lpm във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 20
    Последно: 21-04-12, 17:05
  3. Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.
    От valen1 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3559
    Последно: 03-01-12, 18:02
  4. Помогнете ми за избор на климатик!
    От Stan_80 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 39
    Последно: 12-02-10, 14:34
  5. Помогнете ми за избор на климатик - 2009 г.
    От 1115 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1632
    Последно: 31-12-09, 12:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе