Точно по номинал се прави сравнение, но не ми се спори :rolleyes:
Точно по номинал се прави сравнение, но не ми се спори :rolleyes:
Първоначално публикувано от justify
Тъй като все още чакам разрешение за работа по апартамента от застрахователите,се ровя насам-натам когато имам свободно време и днес попаднах на това:
Sanyo SAP-E22N
ЙОНИЗАТОР и UV
Модел: SAP-E22N
Големина: 12 ка
Тип: Инверторен
КЛАС А
COP: 6.11
Внос: Япония
Отдавана мощ студено
2.2kW:0.1:3.2kW
Отдавана мощ топло
3.2kW:0.1:5.8kW
Консумация Студено:
360W:50:695W
Консумация Топло:
555W:50:1,305W
ФРЕОН: R410
Разглеждах доста и се спрях на нов Panasonic CS/CU-E12LKE-3,но и това ми се вижда доста добро решение с изключение на това,че е втора ръка.Въпроса ми е,ако се развали нещо по този климатик,има ли някакви решения за ремонт или си заминава?
Има решения за ремонт, ама трябва да попаднеш на подходящите хора, дето си разбират от работата.
Откога 7-миците станаха 12-ки?Първоначално публикувано от Features
Благодаря на всички за изказаните мнения.Най-вероятно ще взема Тошибата.Дано само да уцеля читава фирма,за да нямам проблеми при евентуални повреди(да не дава господ) както и професионален монтаж.
Това саньо е страхотен модел,но не е за твоето помещение от 24м².Първоначално публикувано от Features
здравейте, кой от двата модела бихте ми препоръчали за спалня 12м2, фуджицу09LCD или МЕ GE25VA![]()
9LCD надали ще го намериш, пък и е прекалено мощен за това стайче, ГЕ25 ще ти свърши работа.
благодаря за бързия отговор,а за 17м2 25ВА,35ВА или Ф12ЛЕКА
Ге35 или 12LEC и двата ще ти свършат работа, но зависи и от други работи - изолации, търсена температура, разположение на помещение.
P.S. писал си за помещенията, сега видях.Ще ти свършат работа и двата, вече въпрос на избор.
има изолация вън и вътре но става въпрос за къща а там загубите са по големки
И двете машини са подходящи.9ЛДС за който пита по-горе е много подходящ, но надали ще го има.
Тези дни и аз звънях насам-натам за 12LDC,но вече е малко - мисията невъзможна.Има ги все още по някой сайтове,но се оказва че са продадени.Добри машинки и да се чуди човек,защо трябваше да ги спрат от производство за сметка на доста по-куците LKC,LEK![]()
Куци са за такива като тебе не запознати с моделите.