Изключи го от захранването за 5 минути.
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk
Изключи го от захранването за 5 минути.
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
Още един въпрос.Бутона ,,аспирация,,има 2 функции.при натискане веднъж се появява една икона.при натискане втори път се появява още една икона при натискане 3ти път иконите изчезват.тоест има две функции.Какви са те???Благодаря,
- - - - - - - - - -
намерих в нета по читав превод на дистанционно и се оправих благодаря.
Аспирация и аспирация на половин мощност.
Няма такъв форум хора.С професионалисти лесно се работи.Както казваше моята учителка по английски-,,светът се профанизира,,.Аз съм средно технически грамотен.Обаче такова невежество ,специално в хладилната техника не съм виждал.Пазете форума с цената на всичко.Сега трябва на техника да обясня функциите на климатика..Благодаря.
Може ли да ударите едно рамо на климатик в беда
Как да стартирам самодиагностика на Toshiba RAS-221PDR? Благодаря!
Дистанционното е това:
С нещо остро натисни малкия отвор най-долу. Като излезе на дисплея 00, почваш да превърташ с бутона за час и гледаш на кой код ще отчете звук и индикация.
На код 14 започнаха да мигат много бързо и едновременно 3-те светодиода, като успях да преброя и 30 звукови сигнала +/- 1-2. Писуканията и премигванията бяха с една и съща честота.
Климатика на отопление и охлаждане върти само вътрешната турбина (все едно е пуснат на вентилация), а отвънка перката не помръдва.
14 - Inverter over-current protective circuit operates.(Short time). За майстор е....
Един смурай в една фитнес зала. Собственичката казва, че бил на 30 години и работи все още. Няма табели. Някой има ли представа за модел или мощност?
Изпратено от моят SM-N950F с помощта на Tapatalk
Тя табелата е отстрани на вътрешното. Ако е с 10/6мм тръба, значи е от 22-ка до 28-ца.
Няма табели.
Къде е монтирано въшното тяло, че от снимката хич не ми мяза на фасада?
Иначе когато реномето на марката е значело повече от оборота има много примери.
Външното тяло е монтирано в коридор и с него се отоплява около 200 квадрата.