Нов на 100V? Мислех, че са все втора ръка тия.
Нов на 100V? Мислех, че са все втора ръка тия.
глупости ,аз имам 2 бр купувани чисто нови в кашоните
Този пост е редактиран от imegogo; 03-11-21 в 17:16.
Като цяло фиджитсу са шумни след първа степен
Изпратено от моят SM-M215F с помощта на Tapatalk
За 10кв.м. един адакс гламокс , а с остатъка до 1700лв. ще му плащате тока за .... абе знае ли се вече какво ще стане с. цената на тока сори за офтопика но това са 10кв.м. .... с една външна стена.
Изпратено от моят SM-M215F с помощта на Tapatalk
Здравейте , малкото 221SDR взе , че спря .... Както си работеше и изключи главния бушон на таблото . От както съм го купил някак ми се струваше , че нещо не е наред с него . Не духа достатъчно топло и държи 2 градуса под зададеното. Монтиран е в спалня 14 кв с идеята да подържа 21 градуса ( изобщо не би трябвало да се е натоварвал ) . Та може ли да препоръчате някои в София да дойде да го погледне.
Здравейте.Имам едно старо sanyo
Вече е до кофите
Този пост е редактиран от hamann; 18-12-21 в 01:15.
Някакви мнения за следните модели колеги
Toshiba RAS-B13J2KVSG-E/RAS-13J2AVSG-E(1) EDGE
Carrier 42QHP12E8S/ 38QHP12E8S
Carrier 42QHG012D8SH/ 38QHG012D8SHA
Става въпрос за хол 24 м2 с пвц дограма, южно изложение.
Ако имате други препоръки до 2400 лв ще съм благодарен
Здравейте,
имам следния проблем с климатик Toshiba Ras 2813D - 100v.
Климатика си работеше нормално. Днес го изключих за няколко часа, и след като го включих отказва да тръгне.
Като го включа, светлинния индикатор на вътрешното тяло в зелен цвят мига постоянно, след няколко секунди се затварят въздушните клапи и не приема обичайните команди от дистанционното.
Моля ако някой може да помогне с мнение или съвет, какъв може да е проблема.
Направете диагностика от управлението. Залагам на липса на комуникация...
Благодаря Aleksandars, ако правилно съм направил диагностиката, климатика реагира на грешка "11".
Някъде из нета срещнах, че за Тошиба се отнася за моторчето на вентилатора на вътрешното тяло, но не знам дали и за моят модел е така.
Ако проблема е в моторчето, то сменя ли се или как се процедира?
Aleksandars , благодаря за заинтересоваността. Климатика вече работи от два - три часа.
Отворихме вътрешното тяло, разкачихме и почистихме буксите на платката, сглобихме го и машината заработи.
Надявам се проблема да е бил временен и да не се повтаря.