мда .. така стана с цената му доста се вдигна и в момента има и други интересни машини но когато го купувах беше без конкуренция .. и най вече е презимувал и се държа прекрасно много добре направена машинка е .. за консумацията съм писал,пада на около 130 вата с трафа поне толкова съм виждал не го гледам нон стоп .. не е шумен предлага добър поток понеже се отваря предния панел това му позволява да отоплява ефективно дори на най тих режим и в най големите студове ,което не е възможно за доста други модели които на най тих режим топлят себе си .. много тих и незабележим дефрост ,леко шушнене без никакви пъшкания пукания вътрешното тяло не съм го чул да пукне много добра сглобка е нищо общо няма с моделите на 220 волта .. в спалня е никога не ни е будил с жена ми което е много голямо постижение след FH25 който е като генератор на силни паразитни шумове и който изхвърлих след 8 месеца употреба посред зима .. има някои дребни забележки примерно автоматичното почистване на филтрите е с безумно кратки интервали а стаята ми не е никак запрашена ,от управлението на жалузите има какво да се желае и други несъществени неща