Незнам дали е от трафа ама филма е голям.Преди две седмици комшията над мен реши да избива стена да слага прозорец,стената е от газобетон.Казах му да внимава защото климатика ми е точно под стената.Казал той на майсторите,даже оградили долу с лента,но тея помислили,че няма да го ударят и познай,така го нацепили че незнам как не е паднал.Размина му се с изкривен капак и счупени пластмаси.Ходих аз до фирмата която го слага и ми викат след две седмици ще дойдат да го видят.Вчера отворих капака да видя дали опира перката в капака,всичко беше ок и реших да го пусна.Тръгна и го оставих 4-5 часа да работи.И после край неще

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 698Одобрявам
698Одобрявам

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 
  /.За да ме разберете по-добре ще напиша, че от 2007 ползвам 100V климатици и даже забравих къде са външните им тела-Безпроблемни са!Единственото, което малко ме притеснява, че Тошибата е доста шумна в сравнение с тази, която до сега ползвам.Въпроса ми е тя с какъв копресор е, защото предишната ми Тошиба е с двойнороторен компресор ако не се лъжа и работи "супер мазно".Предварително благодаря на отзовалите се.             P.S.-Мощности,СОР и другите достъпни неща ги знам.Търся отзиви и вида на компресорите.Самите климатици са абсолютно базови-без никакви екстри и ненужни щуротии.Поздрави на всички.
/.За да ме разберете по-добре ще напиша, че от 2007 ползвам 100V климатици и даже забравих къде са външните им тела-Безпроблемни са!Единственото, което малко ме притеснява, че Тошибата е доста шумна в сравнение с тази, която до сега ползвам.Въпроса ми е тя с какъв копресор е, защото предишната ми Тошиба е с двойнороторен компресор ако не се лъжа и работи "супер мазно".Предварително благодаря на отзовалите се.             P.S.-Мощности,СОР и другите достъпни неща ги знам.Търся отзиви и вида на компресорите.Самите климатици са абсолютно базови-без никакви екстри и ненужни щуротии.Поздрави на всички.

. (Нямам намерение да разлайвам кучетата с тоя коментар)
. (Нямам намерение да разлайвам кучетата с тоя коментар)

Първоначално публикувано от spas.slavchev
 Първоначално публикувано от spas.slavchev