Става като трупане на мнения.Вие препоръчайте,а дали ще има не берете грижа,доста ми е трудно,прочетох доста.Но очаквам препоръки тук.
Става като трупане на мнения.Вие препоръчайте,а дали ще има не берете грижа,доста ми е трудно,прочетох доста.Но очаквам препоръки тук.
предстои по сериозен тест на W22 ,дават го -16 тая нощ .. в момента е -12 ,крета на 280-300 вата зададени 21 ,в стаята е 22 .. но явно запазва добре капацитет машинката ,то си личи че не се зори .. и не дефроства с часове .. за сметка на това Дайкина на съседката май е на умиране като го слушам
е ХУБО ДЕ,щом японците ги ФЪРЛЯТ тез добичета-явно не работят.как аджеба хем ви е топло,хем не плащате много..................лъжете хората само мръсници такива,да купуват ЯПОНСКИ СКРАБ.
Да бе, тоя на Алекси са го изхвърлили в неразпечатан кашон
Все още карам с Национала,но надявам се другата седмица да пристигне заместника Toshiba RAS-281 UDR,не мога да намеря подробно инфо.Надявам се да ми дадат и точен превод на дистанционното,за да не досаждам на никого,визирам човека който помага на всички Aleksandars.Дано всичко е нормално.
TOSHIBA RAS-281UDR-W
захранване 100V 50/60Hz
фреон R410A
Параметри при 35°C външна температура:
Охлаждаща мощност: 2.8 kW (0.2 ~ 4.0)
Консумирана електроенергия: 590 W (45 ~ 1070)
Параметри при 7°C външна температура
Отоплителна мощност: 3.2 kW (0.2 ~ 7.3)
Консумирана електроенергия: 540 W (45 ~ 2000)
Параметри при 2°С външна температура:
Отоплителна мощност: 5.3 kW
Консумирана електроенергия: 1780 W
АPF 6.6 (годишен коефициент на енергийна ефективност)
Прахово самопочистване,
Енергиен монтитор
тегло :
вътрешно тяло:13.5 kg
външно тяло: 34 kg
ниво на шум: 20 dB
Машинката е екстра, модел 2010та
Чарли, за колко го пазари тоя дзвер?
1500 лева.Надявам този да се справя,че отиде на цената на нов.
Здравейте предстои ми монтаж на следния климатик as-w28b,та въпросът ми е как точно работи самопочистването на филтрите,относно шумът на вътрешното тяло и дали ще е проблем ако е в 12кв/м стая като дори w22b би се справил но все пак и двата имат еднакъв минимал.
що си се изгаврил така с 28чката в 12 квадрата .. инак за самопочистването ще ти дадат книжка с преведени инструкции мен лично е едно от нещата които не ми харесва как е направено много често ги чисти ама здраве да има ..
Ще има ли минус от към комфорт?
- - - - - - - - - -
28цата дали ще е по шумна от 22ката
Този пост е редактиран от миро; 03-02-14 в 23:50.
нямам представа дали е по шумна на японските винаги дават шум на максимален вентилатор .. откъм комфорт не вярвам да има минуси просто излишно мощен за 12 квадрата ..
Утре чакам за демонтаж на стария нов е9пке и в сряда да монтират този,та ще пиша отзиви.