mario-lem73, При мен беше абсолютно същата грешка!
12 吹出温度サーミスタ異常 ・吹き出し温度サーミスタ不良
・コネクタ接触・接続不良
・室内基板故障
Препоръчвам ти да се свържеш с Alesandars ! Човекът е от Пловдив. Обикновено в този случай се свалят платките на външното и вътрешното тяло и ги ревизира специалист. При мен се оказаха студени спойки (поне се надявам това да е довело до проблема). Самата грешка беше за термодатчик на вътрешното тяло. Както писах и при мен стана така и доста се бях шашнал, но няма какво да го мислиш - има голям шанс да е дреболия.А ако и останалите карантии са в добро здраве няма за какво да го сменяш. Не спомена веднага ли дава тази грешка или след известно време?
При мен бяха станали и други неща и за това си платих за цялостна профилактика на климатика. Ако можеш да си го позволиш ти я препоръчвам. Поне хората ще го тестват по продължително и ще го проверят. Аз го купих от една фирма дето името и завършва на "-3" . Монитраха ми го с ясното съзнание, че не работи единия мотор на голямата клапа и хайванът не можеше да я затвори изцяло, тръбен път под 2 метра при положение , че машината има 1.4 кг фреон , без траф (като за 270 лв. монтаж - толкова) и т.н. След тотално загубеното доверие в тая фирма си платих за повторен монтаж с по-дълги тръби , профилактика, траф и да ти кажа ... машината се държи различно и от консумация и от към топлене.
Edit: Опс . бях останал с впечатлението, че си от Пловдив...Това доста променя нещата. Дано намериш решение...