Тези модели нарочно не се внасят тука. Сега ЕРП-тата имат проблем с ниските сметки със сегашните машини. Ако имаме от новите ще вземат да заслабнат и да качат тока със 100% за да не се минат.
Тези модели нарочно не се внасят тука. Сега ЕРП-тата имат проблем с ниските сметки със сегашните машини. Ако имаме от новите ще вземат да заслабнат и да качат тока със 100% за да не се минат.
Този пост е редактиран от nako-bako; 17-11-12 в 20:38.
То си пише,за RAS-402EDR.
отопление:5.0kW (最小値0.2kW~最大値11.5kW) консумация: 1040W (最小値55W~最大値3650W)
охлаждане:4.0kW (最小値0.2kW~最大値5.4kW) консумация: 1020W (最小値55W~最大値1700W)
при 2℃ 力:8.3kW.
(APF):6.5 килограми 14/41кг.
Е в тоя размер напоследък всички са силни. Панасоник имат също много яки машини, Хитачи и т.н. Само Фуджицу сякаш леко отстъпиха, а традиционно имаха високи мощности.
Този пост е редактиран от nako-bako; 18-11-12 в 12:56.
каквото и да си говорим,тези машини имат аналог само в....................япония.жена ми мрънкаше кат махах дайкините ма сега Видео споделяне / VBOX7
фтин-35 е в магазина,фтх50 се продава(има още 20месеца гаранция)-за връзка АЛЕКСАНДЪРС(при него е)
Ти ме убиваш значи. Климатици в гаранция, при това нелоши, да ги изшиткаш така.. Какво те подтикна към това ... изтъпление?
ако си имал европейски дайкин и минеш на САМУРАИТЕ-тогава ще ме разбереш.
Е Дайкин на 220 никога не ме е впечатлявал и съответно не бих си купил. Но имам Фуджак 12 ЛД и съм доволен. Още по-доволен съм от МЕ 35FD, но е у баща ми, де. Сега обаче решех да се обзаведа с нещо топ на 100 в и това е Тошиба 285GDR. Вече е вкъщи, но не е монтиран. Другата седмица сигурно ще се похваля. Да видим дали ще е за хвалене... Просто реших да имам и нещо такова, за да сравнявам наживо. Дано не съм си дал парите на вятъра
Иначе бях приготвил два бона за 10 Дайсейкай 6.
Ще очакваме на живо сблъсъкът.Пък дано стане за хвалене, накрая и тошибата-няма да се даде лесно.Или поне ще ти помага, при чистенето на филтрите.:rolleyes:
Могъща машина, хич няма да и се опре зимата, ако всичко и е наред.Да ти е честита.