Ето как изглежда маслото на японски климатици втора употреба след 10 години работа:
Маслото е от много климатици, по няколко милилитра от всеки.
Шише с надпис "ОЛИО", ще подхожда на масълцето!
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Надписвам си ги шишенцата за какъв фреон е маслото.
Значи това масълце не се изхвърля, след десетина годинки, а му се дава нов живот? В друг компресор ли влиза?
Да, при нужда мога да го използвам.
Румба, да вземеш да го изхвърлиш това масло ва определеното за целта място и помоли някой модератор да ти заличи последните постове, заедно с този.
Смисълът на снимката беше да се види състоянието на компресорите след период на работа.
А по отношение на забележката, по принцип изключително рядко ми се налага да сменям масло и в такива случаи винаги ползвам ново такова.
Иначе такова масло съм слагал на климатици на Р22 преди десетина години и нито един не се е върнал с проблем. Важното е да са еднотипни маслата.
Бутилката стои под налягане и няма как да влезе влага.
Благодаря за уточнението. R22 е нещо по-различно. Въпреки това, на твое място бих се свързал с модератор, за почистване. Като аматьор, отстъпвам правото на отговор на професионалистите. Що се отнася до цвета на маслото, то той няма да се промени и след 100 години. Дори да е диона супер
Петко, цвета се променя....ще ти покажа другия път като минеш през сервиза.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Само по цвета на маслото едва ли може да се съди за състоянието на компресора. На старата ми конвенционалка маслото беше същият цвят, (даже малко по-светло от това в шишето на снимката ти) и компресорът(Самсунг) затегна и приключи след седем годишна работа.