Най-добре да инвестираш в домашна ракия или вино.
Най-добре да инвестираш в домашна ракия или вино.
Колонните са удачни за там, повече калорифер отколкото климатик. Тъкмо няма грижи да се спира.
Оня ден в Еконт видях да пращат колона Мидеа, 24-ка, за 500 лв. Изскачат оферти там(в продавалника). Може и два да вземеш, ще ти останат и пари.
Въпросът в така определеният бюджет е за друг раздел.
При избор на уред за отоплението на квадратура(неопределената кубатурата изобщо не я коментирам ) имате възможност да избирате между:
- еднократната болка при избор и последваща покупка на уред/и за отопление и евентуално еднократен от заради похарчените €
-многократна ежемесечна болка в зимните месеци когато плащате сметката за ток или ако решите да си спестите тази "болка" (отоплението и сметката), изниква друга "заместваща" болка която денонощо ще .
Въпросът е коя от двете болки Ви "харесва" повече -еднократната или многократната :rolleyes:...
Този пост е редактиран от justify; 14-11-13 в 23:20.
Този пост е редактиран от yasoo; 14-11-13 в 23:28.
от модела LECА/LE немам впечатление, това е по старата серия и има доста писано из форума за нея , LMCA-то (имам Fujitsu 09 LMCA ) е тазгодишния модел, не мога да кажа как се държи при минусови температури но досега се държи много добре по отношение на шума и коректното поддържане на зададената температура , нема и пукане на пластмасите засега , но LU-то си е друга песен
Закона е ясен ,но да не забравяме къде живеем.
според мен тези машини няма да те стоплят при минусови температури ако е една по-лошо виждал съм такъв климатик как топли и какви дефрости прави според мен се потърси две японски машини втора употреба за ще са стари ще те топлят в по-голям студ а разхода ще е в пъти по-малък
Този пост е редактиран от imegogo; 15-11-13 в 17:37.
Привет!
Бих искал да изкажете мнение за климатик General-Fujitsu ASHG 12 LLCA!
Какво е качеството на изработка,шума,топлоотдаването,с едноредов или двуредов топлообменник на вън. тяло ли е?Каквото можете да споделите!
Ще бъде ли достатъчен за 16кв.м/40куб.м ,къща,един прозорец с PVC дограма,Югоизточна България?
Благодаря предварително!