Абсолютно съм съгласен. Освен това може да си купи 2 номера по-големи или по-малки обувки. Дали ще му хлопат или стискат - все ще му е еднакво удобно. Пък и нали са си същия модел...
Абсолютно съм съгласен. Освен това може да си купи 2 номера по-големи или по-малки обувки. Дали ще му хлопат или стискат - все ще му е еднакво удобно. Пък и нали са си същия модел...
Мебелите оказват влияние на кубатурата ,но това никога не го приемай като предимство,че ще ти помогне с обема на помещението като ти го намали.Взимаш климатик на базата на обема на помещението ,не зависимо колко и какви мебели имаш.Подкрепям мнението на Касап и на Додо. Примера с гардеробите винаги съм го давал но в кръга на шегата докато говоря с клиентите си .
Монтираха ми днес днес това Fujitsu-General-ashg12llc
Ще стискам палци за теб и да се надяваме тази зима да е още по мека от миналогодишната.
още едни ИЛЯДО И КУСУР ЛЕВА ,паднаха в боя със зимата....................бе важно е да имаме климатик.климатик се купува за да ти е топло и евтино,а сега спестените от теб пари ще отидат за ток и няма да ти е топло.явно имаш лев,щот ние бедните мислим в перспектива и даваме по 1500 лв. за К2У или по 2000 и кусур за нови.
Този пост е редактиран от DUNDURMA; 20-11-13 в 07:25.
М, да, някъде към Петрич, Сандански можеше и да свърши работа, ама в този район стане ли под 0 ме съмнява да върши добра работа.
Преди няколко години се допитах тук във форума за климатик и бях посъветван да вьрма daikin 18-ka. Тази марка нищо не ми говореше, но прочетох тук там и разбрах за какво става на въпрос.
Това ще му е четвърта зима с него и съм изключително доволен. Топля стая 130 кубика и в най студените дни си спомням преди 2г. в стаята ми беше 25 градуса.
Не го пускам постоянно а го правя да се включи 1 час преди да се прибера и температурата е стигнала 22 градуса.
айде почнаха приказките под шипковия храст........................явно нищо не си чел,щом си го сложил в 50кв.м. и го пускаш само вечер
А пък аз съм сложил една мидея вътрешното отвън на блока и като го надуя на топло и идва лятото.
Пишете само на едно място. Не е нужно да се повтарят нещата в няколко теми.
Този пост е редактиран от Aleksandars; 20-11-13 в 21:35. Причина: Повтарящи се мнения
Дано повече хора да имат финансова възможност да поемат такива "рискове"
Хе-хе, дано повече хора да имат финансова възможност, за да купуват най-скъпите климатици.
Ами повечето са така, но на някои май им се вижда странно.