Благодаря за дистанционното и превода/дали са ми 2 броя WH-F1N/,как да разбера дали плазмата и йонизацията работят,достатъчно ли е че светят индикаторите,трябва ли да се усеща и как....
Нямаше как в случая но това е друга тема,все пак ви благодаря че ви има и че помогнахте поне да избера добри машинки.
Здравейте искам да ви помоля за помощ искам да отоплявам стаите на картинката ако може с една клима приоритет е спалнята но проблема е че не мога да монтирам климатик заради пречещ прозорец на ваншна стена съответно ще трябва да е поставен на ширина вместо по дължина на стаята klima.pngВ къща съм без изолация
само с добра дограма и съответно големи топлинни загуби
Този пост е редактиран от aleks1986; 01-12-13 в 19:46.
Те магазините за К2У са пълни с 3-4 годишни машини, само чакат да идеш и да ги отнесеш!
извинявам се грешката е моя бюджет ми е до 1600 таван с монтажрпари за втора клима таэи година няма да има та ми се ще някакав компромисен вариант и за в кухнята колкото сутрин човек да изпие едно кафе без да зазазазазазазаазазанненененене
- - - - - - - - - -
извинявам се грешката е моя бюджет ми е до 1600 таван с монтажрпари за втора клима таэи година няма да има та ми се ще някакав компромисен варянт и за в кухнята колкото сутрин човек да изпие едно кафе без да зазазазазазазаазазанненененене
не искам кеш да го платя това с КЕЕ е страшна набутвация с лихви към банките иначе съм от София
- - - - - - - - - -
какво ще кажете за това Sharp AY/AE -XP 12 HR инвертор а и ми се иска да ведя вашите предложения
- - - - - - - - - -
какво ще кажете за това Sharp AY/AE -XP 12 HR инвертор а и ми се иска да видя вашите предложения
Може да погледнеш това Hitachi, PAK-35PPA , може да го монитраш в кухнята с отворена врата към спалнята . Ако станат големи студове ще трябва да му помагаш . При зима като предната мисля , че няма да имаш ядове . Важното е да не го спираш и да подържаш една температура . Пък за другата зима или много изолация включително на тавана или още един в спалнята .
След като не е необходимо постоянно да се отоплява кухнята на твое място бих сложил една 9-ка с ном. 3,5 и макс. около 5 кВ ето ти пример Климатик Панасоник KIT-XE9NKE-3 , а в кухнята некакъв конвектор който да се включва за необходимото време да помага
Не е ли по добре да сложиш една машина в кухнята. Все пак там е по обитаемото място, в спалнята отиваш да спиш и там може да поддържаш малко по ниска температура, а и няма да имаш шум като спиш. Пък като заработиш, ще сложиш и там една машина, но по малка... и по евтина!
аз бих сложил в кухнята К2У, за около 1300-1400лв - добър модел, висок клас, с 28 в името, точно срещу вратата на спалнята.
Ако искаш нов, виж това: Инверторен климатик LG D12AK-NSB/S12AK-UL2 DELUXE