Страница 153 от 188 ПърваПърва ... 103143151152153154155163 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,281 до 2,295 от общо 2807
Like Tree902Одобрявам

Помогнете ми в избора на климатик - 2013 г.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Отговор: Помогнете ми в избора на климатик - 2013 г.

Цитат Първоначално публикувано от desitata Виж публикацията
    Идвам да ви кажа какво се случва като слушате половинките си
    Това наистина е много жалко, още повече че откри правилното място където да си зададеш въпросите и да получиш необходиите отговори.

2.  

3. Тук е от
    Nov 2013

Благодаря за дистанционното и превода/дали са ми 2 броя WH-F1N/,как да разбера дали плазмата и йонизацията работят,достатъчно ли е че светят индикаторите,трябва ли да се усеща и как....
    Нямаше как в случая но това е друга тема,все пак ви благодаря че ви има и че помогнахте поне да избера добри машинки.

4. Тук е от
    Nov 2013

Благодаря за дистанционното и превода/дали са ми 2 броя WH-F1N/,как да разбера дали плазмата и йонизацията работят,достатъчно ли е че светят индикаторите,трябва ли да се усеща и как....
    Нямаше как в случая но това е друга тема,все пак ви благодаря че ви има и че помогнахте поне да избера добри машинки.
    Тези дистанционни са за TOSHIBA RAS-285NDR.

Дали ще ти вършат коректно работа по запознат от мен ще ти каже.

5. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2013
    Живее в
    Sofia

Здравейте искам да ви помоля за помощ искам да отоплявам стаите на картинката ако може с една клима приоритет е спалнята но проблема е че не мога да монтирам климатик заради пречещ прозорец на ваншна стена съответно ще трябва да е поставен на ширина вместо по дължина на стаята klima.pngВ къща съм без изолация
    само с добра дограма и съответно големи топлинни загуби
    Прикачени изображения Прикачени изображения
    Този пост е редактиран от aleks1986; 01-12-13 в 19:46.

6. Member Аватара на mirandi
    Тук е от
    Feb 2013

Цитат Първоначално публикувано от aleks1986 Виж публикацията
    Здравейте искам да ви помоля за помощ искам да отоплявам стаите на картинката ако може с една клима приоритет е спалнята но проблема е че не мога да монтирам климатик заради пречещ прозорец на ваншна стена съответно ще трябва да е поставен на ширина вместо по дължина на стаята klima.pngВ къща съм без изолация
    и все пак какъв е бюджета ? Една хубава 12-ка сложена срещу вратата би требвало да се справи

7. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Пловдив

Идвам да ви кажа какво се случва като слушате половинките си:
    Накратко днес монтираха PDR-те/225 и 285/естествено от София по настояване на съпружеското тяло.Резултатът е първо и двата са 2001-ва година,и двата са с тръбен път по 1-1.5 м./в резултат на което по-големият къркори като празен стомах когато се изключва ,или може би не е от това/и за капак май не са със техните дистанционни.
    Моля кажете ми номерата на дистанционните за да си ги "изискам"от фирмаджията като дойде утре да си ги дооправя..
    Булка и ти си за трепане,нямаше ли по-нови втора употреба?Поне 3-4годишни машини да си беше взела тези са си изпяли песента,аз и по-стари от твойте имам ама са си на изживяване.
    aruba_man одобрява това.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Aug 2008

В къща съм без изолация
    според мен няма де комфортно в стаята в която ще се топли през вратата разликата в температурата би била поне 3-5 градуса

10. Senior Member Аватара на SPSt
    Тук е от
    Jan 2011

Те магазините за К2У са пълни с 3-4 годишни машини, само чакат да идеш и да ги отнесеш!
    dodo_pv, aruba_man и mirandi харесват това.

11. Member Аватара на mirandi
    Тук е от
    Feb 2013

Цитат Първоначално публикувано от imegogo Виж публикацията
    според мен няма де комфортно в стаята в която ще се топли през вратата разликата в температурата би била поне 3-5 градуса
    и аз затова попитах за ев. бюджет , според мен две машини ще са по добрия вариант , но колегата го пази в тайна

12. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2013
    Живее в
    Sofia

извинявам се грешката е моя бюджет ми е до 1600 таван с монтажрпари за втора клима таэи година няма да има та ми се ще някакав компромисен вариант и за в кухнята колкото сутрин човек да изпие едно кафе без да зазазазазазазаазазанненененене

- - - - - - - - - -

извинявам се грешката е моя бюджет ми е до 1600 таван с монтажрпари за втора клима таэи година няма да има та ми се ще някакав компромисен варянт и за в кухнята колкото сутрин човек да изпие едно кафе без да зазазазазазазаазазанненененене

13. Member Аватара на mirandi
    Тук е от
    Feb 2013

извинявам се грешката е моя бюджет ми е до 1600 таван с монтажрпари за втора клима таэи година няма да има та ми се ще някакав компромисен вариант и за в кухнята колкото сутрин човек да изпие едно кафе без да зазазазазазазаазазанненененене
    За кой район на България става дума ? Имате ли възможност за покупка с КЕЕ ?

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2013
    Живее в
    Sofia

не искам кеш да го платя това с КЕЕ е страшна набутвация с лихви към банките иначе съм от София

- - - - - - - - - -

какво ще кажете за това Sharp AY/AE -XP 12 HR инвертор а и ми се иска да ведя вашите предложения

- - - - - - - - - -

какво ще кажете за това Sharp AY/AE -XP 12 HR инвертор а и ми се иска да видя вашите предложения

16. Member
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    София

Може да погледнеш това Hitachi, PAK-35PPA , може да го монитраш в кухнята с отворена врата към спалнята . Ако станат големи студове ще трябва да му помагаш . При зима като предната мисля , че няма да имаш ядове . Важното е да не го спираш и да подържаш една температура . Пък за другата зима или много изолация включително на тавана или още един в спалнята .

17. Member Аватара на mirandi
    Тук е от
    Feb 2013

не искам кеш да го платя това с КЕЕ е страшна набутвация с лихви към банките иначе съм от София
    След като не е необходимо постоянно да се отоплява кухнята на твое място бих сложил една 9-ка с ном. 3,5 и макс. около 5 кВ ето ти пример Климатик Панасоник KIT-XE9NKE-3 , а в кухнята некакъв конвектор който да се включва за необходимото време да помага

18. Moderator
    Тук е от
    Nov 2011
    Живее в
    Петрич

Не е ли по добре да сложиш една машина в кухнята. Все пак там е по обитаемото място, в спалнята отиваш да спиш и там може да поддържаш малко по ниска температура, а и няма да имаш шум като спиш. Пък като заработиш, ще сложиш и там една машина, но по малка... и по евтина!
    аз бих сложил в кухнята К2У, за около 1300-1400лв - добър модел, висок клас, с 28 в името, точно срещу вратата на спалнята.
    Ако искаш нов, виж това: Инверторен климатик LG D12AK-NSB/S12AK-UL2 DELUXE

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Избор на Климатик
    От Aleksandars във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2843
    Последно: 01-01-16, 21:54
  2. Помогнете ми в избора на климатик - 2014 г.
    От xpld във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2665
    Последно: 03-01-15, 12:41
  3. помогнете в избора на ups
    От imegogo във форум Общ - хардуер
    Отговори: 24
    Последно: 13-08-09, 17:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе