да фургон е :rolleyes: двоен 6*4,8
Този пост е редактиран от mirandi; 23-11-13 в 01:20.
точка 2. 50 кубика не можах да се оправя с интервалите
да се върнем на климатика до другата зима има време за външната изолация :rolleyes:
Аз моят съвет го дадох - с тези топлинни загуби на помещението не се ангажирам с препоръката на клима ,за да не ме псуваш после ( работя в тази сфера и имам понятие от топлозагбите на стр. конструкции ) Така че да те съветват колегите .
Как да определим необходимата ни отоплителна мощност? - Статии - Термосиликат ООД
Освен хобити, тук имало и гоблини.Това ми прилича на фургон или каравана , но чак пък 2,50 куб. метра ??? Да не се климатизира кучешката колиба ?
gangstera, ако сте хипофизно джудже, не ви е необходим климатик за отопление. 100 ватова крушка ще ви е напълно достатъчна.
не е етично да се обиждат непознати и предполагам вреди на репутацията на форума
Искрено съжалявам, ако съм ви обидил на гоблин. Едва ли биха се получавали недоразумения, ако се отнасяме с по-голямо уважение към мерните единици /колкото и незначителни да ни изглеждат/.
Не му се връзвай на Касапа. Последното нещо, което иска е да те обиди. Той си е такъв, шегаджия
Добре . Пошегувахте се на неграмотното ми писане . Сега да чуя съветите че оспамихме темата .
Аз все още не съм наясно какво ще отопляваш. Ония от "логическите" смятат че се касае за 78кубика - 2х39. Във всички случаи ще си трябват големи мощтности, така че помисли за 2 машини.
П.С. Дай някаква картинка да се ориентираме.
П.П.С. Вземи си некоя дърта японка да ти топли краката. /на първо време/