Аз днес си купих този,струва 25лв. в Кауфланд.
- - - - - - - - - -
Ето реална снимка от преди малко.
032098612.jpg
Аз днес си купих този,струва 25лв. в Кауфланд.
- - - - - - - - - -
Ето реална снимка от преди малко.
032098612.jpg
Който и да си вземеш от наличните, ще ти върши работа, защото ще го сравняваш сам с него си. Най-точен си остава този на ЕРП-то, защото по него си плащаш сметката. Ареи без излишни нерви.
Ха ха Касап ще те пратят в некой месарски форум :-)
И какъв е смисъла да дадеш 100лв., за да си поиграеш 1-2 седмици? Тук ще си купи електромер за по-малко!
Здравейте, реших да сменя Осаката в хола понеже не съм доволен зимните месеци от него. Стаята е 23кв. с изложение югоизток, дограма PVC с нормален стъклопакет около 6 кв. Да уточня, че терасата е вкарана в хола , така че около 14 кв. външни стени, стаята е в теракота. Смятам да отоплявам и кухнята и коридора . Коридора е около 6 / 6,5 кв. Кухнята е 10,50 кв. В детската стая която е 13 кв. имам Mitsubishi Electric MSZ-FD25VABH/MUZ-FD25VABH ZUBADAN. Смятам вратите да са отворени и да отоплявам целия апартамент. Какъв климатик бихте ми препоръчали за тази цел, не съм много технически грамотен и не съм наясно какво точно трябва да гледам нито като марка нито като параметри! Въпреки всичко поразгледах малко и ми харесаха тези два модела Fujitsu AWHZ14LBC - Nocria и ASHG12LTCA, какво Ви е мнението, ще се справят ли и двата модела, на кой разхода на ел. енергия е по добър? Очаквам и други предложения . Бюджета ми е до 2000лв, но ако мислите , че Nocria- ta си заслужава чак толкова парите ще се опитам да отделя още някой лев. Благодаря Ви.
От къде да знам какъв е смисъла? Човекът иска голяма точност. Ако му е някакво хоби, цената е без значение. Освен, че е електромер това, което визирам, мери също активна мощност, ток, честота и cos Ф. Има едни по 20 лева в Баумакс, също са супер. Този в пост #2268 е пълен боклук от всякъде, а го продават по 35 лева в Метро.
аз си купих немско за 35 лв според мен е доста точно
Да това е идеята и двата да работят и да отоплят апартамента, чак такъв зор ли ще видят?
зависи от апартамента дали е краен или среден,дали е първи или последен етаж дали съседите се топлят има ли изолация nocria та ще се справя но за 12 ка и дума не може да става те са максимум да до 28-30 квадрата
Да тези неща ги пропуснах, апартамента е среден, на последен етаж , без изолация, дали се отопляват съседите(един господ знае). Значи по скоро Nocria. А някакъв друг модел?
Некаква изолация некъде ?, разположение на помещенията евентуално . По принцип и LTCA-то ще се справи със стаята и коридора , но и кухнята ще му дойде множко . Nocria- ta нема проблем да се справи с квадратурата като цяло ( при височина до 2,60м ) но все пак това не е едно помещение та незнам