да сменя мястото на вътрешното тяло ли или марката. впрочем изложението на стаята е юг-изток.
Този пост е редактиран от icoenew; 16-02-13 в 20:42.
Колкото е по-отдалечен източника на шума, толкова по-голямо е гасенето му! Следователно, ако има възможност да е в най-отдалечения край на стаята, може и да не сменяш марката! Хладилната част е отлична! При мен GHR - ще го проучвам защо не смъква консумацията до минимума по книга /130 вата/ а само до 350-400!
а хитачито д14ех3 до колко ти смъква зимата и лятото, при мен при минимал 115 вата смъква до 350 330 на отпление и изключва
Имам проблем с избора на подови климатици? Моля за помощ от страна на специалистите.Колебая се между:
Fuji elektrik RGF 12 , 14 и Daikin FVXS35/50. Кои от двата е за предпочитане и защо?
Къде се прави това Fuji elektrik RGF 12 ,14 ?
Кaто цена Daikin подовия е по евтин от Fuji elektrik.
Дайте аргименти за едните и другите.
така както си написал името би трябвало в Турция да се прави![]()
Купи си ти с к. Ще те питаме не е ли фатално...![]()
Този пост е редактиран от avenger; 22-02-13 в 23:12.
Този пост е редактиран от avenger; 22-02-13 в 23:14.
Колега ,едно ,че си неграмотен ,а и не ти прави чест на 11-те ти мнения да правиш забележка на утвърдени членове тука .. значи влизаш и питаш веднага и веднага някой трябва да ти отговори ! Ами седни почети малко има писано доста .. форума е за това да се чете не да се пише едно и също ..
Колега, не се къхъри тук повече от половината посетители не се съобразяват с правилата на форума (или хитро ги заобикалят) , но явно няма кой да ги санкционира! Масово товоа са закъсали фирмаджии, които в условия на финансова криза злоупотребяват с доверието на хората във форума с цел набиране на клиенти за лична облага!!!