Разбира се колега. Жалко че малко са като мен. В повечето случаи всеки ще се опита да си пробута наличните машини за да направи пак същото, както този преди мен дето искал да му сложи две Мидеи. Този случай е по сложен от всеки в който тургаш две стойки както ти е кеф и слагаш каквото имаш, и затова всеки би се опитал да направи по изгодното. И защо не, така клиента даже ще си плати и нови стойки
За да избегна спекулации ще кажа че клиента ми е приятел, аз ще му смъкна Хайерите а новите ще си ги сложи този който ще му ги набави и даде гаранция. За пояснение ако човека избере двата Хайсенса от Техномаркет нали се сещаш че няма как аз да му ги сложа и да му дам гаранцията Моето е само да му кажа кое ще се намести там, и ми е кеф че се зарадва от факта че това което иска може да стане. Разправя ми как оня ден идвал колега от една фирма и му казал, Абсурд никой нямало да се наеме да му слага тела на същите стойки защото никое нямало да пасне, всички били различни, и как имал две мидеи дето щял да остане много доволен от тях, даже му дал отстъпка за два броя