Грешка
Този пост е редактиран от V_Simeonov; 11-04-13 в 23:38.
Сега погледнах промоциите в ТМ и са доста изгодни,на който му трябва клима да ходи от сутринта да се нарежда.
http://www.technomarket.bg/products/...-nm0-h12mw-um0 1600 лева ! ако някой е навит да му харизя дайкина и да ми вземе едно такова да звънка
това LG не беше ли до скоро 2500 лв .. изгодно го дават е това вече е нормална цена за тая машина ..
Кое според вас си заслужава повече LG CS09AQ.NB0/S09AQU.UB0 или PANASONIC CS/CU-E9NKE-3 , това ли LG имаше плазмен филтър и кое е по тихо то двете , също и дефроста ме интересува на двете машини .
Ех мааму стара, колко ги чаках тея от техномаркета. Хем си мислех че пак ще го направят това като миналата година. ..Това ЛГ беше идеално ама свърши, ще си карам със Шарпа и тва е!
Ех, ако сега трябваше да си сменям климатиците, веднага бих забърсал 2 бр. E9NKE-3 и 1 бр. E12NKE-3.
всички са с капилярки .. има по добри варианти според мен
Здравейте хора.
Пиша ви точно по повод супер промоцията в ТМ. Имам нужда от малък инверторен климатик. Ще бъде монтиран в детска спалня - 13 кв. м., 34 куб. м., изцяло северна с големи прозорци (около 4 кв. м.). Стаята е с външна (саниране) и вътрешна изолация ( гипсокартон и вата на всички стени и тавана) и 5 камерна PVC дограма. Имам съседи отвсякъде, апартамента е на 5 етаж в многоетажен блок в Ст. Загора. В помещението има доста ел. уреди - компютърна конфигурация, принтер, тв (стар тринитрон с кинескоп ), плеър и плейстейшън. Зимата при нас е със средна температура около 0 до -5 гр., но има и екстремни дни с под -25 градуса. Лятото стигаме до 40 гр. Отделени средства - до 1500 лв. Само да добавя, че след монтажа на гардероби, легла, шкафове и т. н. свободната плош се стопи до 9 кв. м и 23 куб. м.
Това за съпругата не го разбрах, но пък ако някой от вас има нужда от добър психолог - жената не взема скъпо:D
Помагайте бързо, че промоциите са само още 2 дни. Бирата от мен
MUERTE, грабвай това LG CS09AQ!
http://www.technomarket.bg/products/...nb0-s09aqu-ub0
Този пост е редактиран от Giggio; 13-04-13 в 00:15.
LG CS09AQ.NB0/S09AQU.UB0 Ето колега това трябва да свърши работа .
Аз по принцип не съм фен на марката LG (не че имам конкретна причина де), но след като двама души ми препоръчахте един и същи модел май ще го налазя. Ако до утре на обяд няма други предложения - това ще е.
Мерси пичове!