Ако е свършило ЛГ-то,спокойно може да заложиш и на E9NKE-3
Ако е свършило ЛГ-то,спокойно може да заложиш и на E9NKE-3
Бе, да ти кажа и на мен това ми беше първия избор - http://www.technomarket.bg/products/...-cs-cu-e9nke-3 но не разбирам толкова от този тип техника (само колкото съм прочел из нет-а) и затова попитах тука.
За ЛГ-то нямам наблюдения,но пък имам панасоника от 2г и мога да ти кажа,че 9-ката ще ти свърши перфектна работа.
Мисля че гледате цената на Хитачи 9ка подова и сравнявате с Иорк12ка. Иорка е доста тежко външно тяло и с компресор Митсубиши. Подов Иорк не съм монтирал но от стенните няма никакви оплаквания. За това че Мидея вътрешното прилича на повечето марки не е важно важно е външния агрегат.
Този пост е редактиран от VeleV.Klima; 13-04-13 в 18:03.
Здравейте мили хора.Имам няколко въпроса които ме вълнуват в момента и ще се радвам ако ме насочите към правилните отговори.Имам нужда от климатик,който ми трябва предимно за охлаждане през лятото и съвсем рядко за отопление понякога през зимата.С оглед на това ви питам дали може да ми свърши работа и някой климатик,който не е от водещите марки в бранша.С това визирам по-ниска цена.Става въпрос за помещение 30м2,южно изложение,1 външна стена,ПВЦ дограма.Дайте ми предложения моля.Нищо не разбирам от този вид техника и разчитам на помощта ви.Задават се горещините,а аз все по-малко мога да ги издържам.Благодаря ви предварително.
Благодаря за светкавичния отговор.Само ако може и предложение за марка.Хабер си нямам от тези машини.
А бе, така е. Когато дойде време да си сменям климатик, ще има и аз да питам.
здравейте, трябва ми климатик за охлаждане и евентуално за някой по-хладен ден, т.е. когато навън е +10,+12. за зимата си имам парно. помещението е на схемата в синьо, другите са ОК през лятото, там е сянка цял ден. Става въпрос за тракт дневна-трапезария-бокс общо 39 м2, като с лилаво съм боядисал един трегер на който евентуално може да се монтира климата а с оранжево са евентуалните места за поставяне та въпроса ми е дали PANASONIC CS/CU-RE12PKE-3 за 1399 с безплатен монтаж ще се справя или да гледам нещо друго. това ми е тавана с парите на този етап. отделно семейния съвет мисли, че няма нужда да е инверторен тип, а и съседите имали по една "мЕдея"... Четох за Мидеа тук във форума и се отказах. А за този модел на Панасоник не видях лошо писано. Има шанс за подов на стената към терасата на хола, но там е друго вече с парите.
Със инверторния климатик ще получите по добър комфорт и липса на шум от външното тяло.