Ами тогава втора употреба.
Ами тогава втора употреба.
Не е влажно в стаята и винаги е била с климатик от 1995 до сега. Говорим за климатик който веднага почва да мирише с пускането и то само на вентилатор когато е тоест копресора не работи. Имах първо самсунг не помня модел обикновенна 12-ка работеше без никъкъв проблем 2003 го продадох и си взех панасоник инвертор 12-ка малайзиска сглобка работеше до ноември миналата година но изгоря платката на компресора и ми искаха 600лв за ремонт и предпочетох нов и всичко е от един и същ търговец и в другите стай са от тях и в магазина и в павилиона и по роднини и приятели и идват винаги за оглед и монтират по скоро е сух въздуха от колко влажен. Били се презастраховали да не студувам. Това обяснение ли е и ако го върна и ми дадат друга машина щото вече не е нов ми дават 1700лв тоес губя 700лв та по добре да го преместя и няма да ми таксуват монтаж и демонтаж а само надника на работниците.
"Нещо средно между двата бюджета: Sharp AY-XP12GHR."
Предлагат ми от магазина Sharp AY-XP12LCR дали ще се справи, работата е спешна моля за съвет.
Този пост е редактиран от caribi; 17-05-13 в 09:13.
Чета темата за TOSHIBA DAISEIKAI V и там споменавате , че минимума важи до + 2 градуса за Toshiba Ras 10 PKVP-E Super Daiseikai 5. Някой ще ми го обясни ли това. Ще съм благодарен.
На отопление при +2 градуса включва и втория цилиндър и минимума става 1130 вата.Това е само на отопление.На охлаждане, независимо дали работи на един или два цилиндъра, минимума от 35 зо 20 градуса се променя от 300 вата до 360 вата, т.е. плавно.
За стая от 10-12 кв.м в гр.Варна, източно изложение, ПВЦ дограма, ново строителство, за отопление и охлаждане, кой от изброените модели ще ми препоръчате? Предварително заявявам, че не мога да си позволя повече пари.
1. Климатик Daikin FTXN25L/RXN25L
2. Климатик Panasonic CS/CU-RE09PKE-3
3. Климатик Panasonic CS/CU-UE09PKE
4. Климатик Sharp AY/AE-XP09LSR
5. Климатик Sharp AY/AE-X09PSR
6. Климатик HITACHI RAS/ RAC 25 FH6
7. Климатик GREE GWH09KF
П/С. Фирмата е избрана случайно! Не правя реклама.
Шарп са изригнали с нов модел 24 кила външно ,развърта се до 3.6
измежду тия сякаш Хитачито е най добре ,в такава малка стая всеки ще се справя де ..
Въздържал се!
Препоръчвам ползвана японка.
Това предложение също е добро, ако излезем от посочените модели.