всъщност всичко си има цена ,мерак с пари се гаси
всъщност всичко си има цена ,мерак с пари се гаси
... Конкретни цифри се договарят между страните. Който има интерес, ще намери начин да попита на правилното място. Чест му прави на Dundurma, че не коментира неща, които са лична договорка между него и фирмата. Цените са нещо индивидуално и не са еднакви за всеки.
Този пост е редактиран от Mega; 12-06-13 в 00:58.
Всеки може да продава труда си евтино. Фатката е да продаваш скъпо и да те търсят!
колега не съм се обидил или засегнал.знам,че всички сме еднакво богати.парите ,които сашо взема са толкова,че да си покрие горивото момчето(кара дизел).за една година от както ги познавам разбрах,че целта им не е да ти вземат парите,а след време да ги потърсиш отново.пиши му на лични,разберете се и ще останеш доволен.утре ще са в бургас,така че можеш да се възползваш поне от съвет.знам,че сума между 100-200 лв. повече натоварва всеки бюджет(и аз съм в кюпа),но наистина правилния избор на машина и монтажник ,ще ти спестят много нерви и пари.съвета е мой,решението и парите твои.
Само човек,който не се е 'опарил 'от некадърен монтаж,и безхаберни техници/не препоръчани/,които след като ти вземат парите,и при проблем няма откриване,той незнае за какво става на въпрос,особенно ако е и зима. Така,че аз бих,и съм заложил на 100 процента на колеги,търговци-монтажници от този форум,в случая Сашо и Миро.
Този пост е редактиран от mitak-tv1; 12-06-13 в 03:12.
Дунди ,Сашо монтира на племенника ми климатик и също сме си платили пътните до село ,което си е част от сделката...Ама ти както ги разправяш едни 270км. едни+ 100,+200лв.все едно хората ги намират на пътя парите.А ако се наложи да се разходят 2 пъти след гаранцията кво става?
Хм, зимата ако стане авария...парите едно на ръка, ами времето за отреагирване?
Брей, тези монтажници били много кът.
То май отива към 200лв(20000ст) само транспорт ако се наложи евентуален ремонт пак толкова за пътни.
По темата ще кажа, че колкото и да са добри монтажите на въпросния човек, все пак става дума за климатик втора ръка. Аз лично съм си патил от такива машини и знам, че шансът за повреда не е никак малък и няма как да знае който е да е как е работила тази машина. От Пловдив до Бургас и обратно са 550 км, което си е 100 лв транспорт, без да коментираме загубеното време. Ако машината има гаранция какво се прави ако се нуждае от сервиз или профилактика? Пак ли 100 лв?
А и все пак говорим за Бургас, а не някое село до Пловдив. Не вярвам да няма една читава фирма в такъв голям град.
Да питам и аз...
Апартамент в гр.Дупница 4-ти етаж,последен източно изложение...Две преходни стаи трапезария-6м. на 3м. на 2.50м.,кухня-3м. на 3. пак на 2.50м.,стените и тавана са с изолация гипскартон с вата,в трапезарията има една външна стена с прозорец 1.50м. на 1.20м. PVC дограма.Искам климатик за отопление като желаната температура зимата е 21-22 градуса.
Препоръчайте ми към какво да се ориентирам.Един ли климатик да е или два,марка,модел..като бюджета е до 2200-2500 с монтаж,като мисля да ползвам кредит енергиина ефективност.
Благодаря предварително
Оглед на място и мислене е решението. Бюджета ти е добър.
От това което гледам най ми харесва FUJITSU Модел: AWYZ14LB NOCRIA.
Какво мислите за него ще се справи ли при мен.
Друг модел който гледам е TOSHIBA Ras 13 PKVP-E Super Daiseikai 5
Вашето мнение