Трансформатора се монтира отвън. Нищо няма да му стане от атмосферните условия. Колкото до неприятната и специфична миризма - мисля, че машината ти не е била изчистена както трябва и сега заради това ще страдаш ти.
Трансформатора се монтира отвън. Нищо няма да му стане от атмосферните условия. Колкото до неприятната и специфична миризма - мисля, че машината ти не е била изчистена както трябва и сега заради това ще страдаш ти.
Това което казвам е предположение. При условие, че машината има неприятна миризма (както казваш) е редно да се консултираш с тези от които си го взела защо е така.
Май работите и при нас отиват към Toshiba RAS-13PKVP-E -…Четене, мнения,(благодаря на всички отговорили). За помещение 18+16 кв.м , като на общата стена имат преходна врата почти по цялата дължина. Сиреч, при продължителна работа над номинала, вратата се затваря и се отоплява само 18кв.м.
Ако приемем, че в двете стаи се поддържа температура от около 22градуса, до каква външна температура горе-долу ще може да се справя климатика? Зимните месеци, без отопление цяла нощ - температурата сутрин е около 17градуса, тоест стаите са сравнително топли.
Този пост е редактиран от preparatos; 07-07-13 в 22:04.
Ако без отопление е 17 градуса направо може да ти завиди човек при мен температура става почти като външната без отопление . Това дали ще се справи зависи от индивидуалните ти топлозагуби . Да ти каже някои друг дали ще се справи звучи като гадателство . Замисли се колко KW са ти били нужни да отопляваш това помещение до сега .
Апартамента сега купихме и незнам как ще е зимата какво да си взема бихте ли ми помогнали
Този пост е редактиран от VeleV.Klima; 08-07-13 в 10:51.
Здравейте,
какво ще кажете за следните 2 модела:
FUJITSU ASYG 12LLC
SHARP AY-X12PSR
- - - - - - - - - -
Този пост е редактиран от 12000; 08-07-13 в 11:18.
Доста слаби машини, според мен. Пишеш, че имаш изолация, та най добре е някой да направи оглед на място и тогава да решите каква машина да слагаш. Не си писал населено място, но 24-25С с тези машини едва ли... аз не бих ги сложил в повече от 12-14м2.
По скоро ще ти трябва нещо такова PAnasonic CS XE12LKE/CU-E12LKE-3 ETHEREA.
Ако използваш КЕЕ. ще ти излезе около 1150-1200 без монтажа.
Този пост е редактиран от tony34al; 08-07-13 в 11:36.
@12000, ако искате климатика само за охлаждане по-добре е да се насочите към MHI SRC-20ZJ-S. За отопление ще трябва повече мощност.
Успех!
По добре тази Toshiba RAS13SKV-E2/RAS13SAV-E2 намира се на същите пари с монтаж 1350 лв .