Ако има място може да сложи подов: PowerClima - Климатици. Продажба на климатици, монтаж на климатици, сервиз.
Ако има място може да сложи подов: PowerClima - Климатици. Продажба на климатици, монтаж на климатици, сервиз.
КАкво ще кажете за тоя примерно Климатик GREE GWH12KF
доста по евтин и сравнително безшумен по спецификации?
Вече почти не се намира-обадете се първо на "кръчмаря" да го попитате за "сметката" ...
А и едва ли е по-безшумен от мицубиши например.За хора без претенции за възможно най-нисък шум е добър климатик=лятото ще охлажда, зимата ще топли до 15-17 квадрата.
Здравейте, нов съм във форума и нямам представа от климатици,но жегата не се трае.Искам да попитам по-компетентни хора.Търся климатик главно за охлаждане ,а за отопление ще се ползва само за преходните моменти (без минисови температури).Живея в Монтана в къща ,помещението е 25-26 кв.м.,обединено е кухня, трапезария и коридор.Има изолация фибран ,тавана е на 2.50м гипсокартон с вата,ПВЦ дограма.Бюджета е 1200-1300 лв(за всичко) искам машината да е енергоефективна и да не е някоя мелница( да е сравнително тиха):rolleyes:
@Denislav Nedelkov, Toshiba RAS-107SKV-E3 се намира за 1200лв. с включен монтаж.
Успех!
Има една подробност, която не сте видели - на кашона пише RE12PKE, а не Е12PKE.
Здравейте !
И аз да попитам :
1.Апартамент тухла-последен етаж с тавански помещения
2.Стая-18квадрата 2,65 височина
3.Изложение-юг
4.Прозорци - стара дървена дограма 4 крила, двойно стъкло не добро състояние високи
5.Няма изолация
Стаята се ползва за ежедневие и спане (топло и студено,да е тих)
Бюджет-1300лв с монтаж
Фуджи Електрик RSA-12LKC/ROR-12LKC(3г гаранция) или Sharp AY/AE-‐X 12 PSR(5г гаранция) от тия двата,или да ми предложите модел,Вие.
Благодаря предварително !
Този пост е редактиран от powerme; 28-06-13 в 17:20.
Аз съм за 1-вия Фуджи Електрик RSA-12LKC/ROR-12LKC.