Вижте резултатите от анкетата: Коя марка и модел предпочитате?

Гласували
24. Не можете да гласувате в тази анкета
  • NA

0 0%
  • NA

0 0%
Отговори на анкетата
Страница 113 от 178 ПърваПърва ... 63103111112113114115123163 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,681 до 1,695 от общо 2666
Like Tree1317Одобрявам

Помогнете ми в избора на климатик - 2014 г.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Отговор: Помогнете ми в избора на климатик - 2014 г.

Цитат Първоначално публикувано от ivostoqnov77 Виж публикацията
    Нормално е да си доплатиш. Твоето не е стандартен монтаж.
    Проблема не е в парите, може да се доплатят и повече, а в това че те гледат в очите и те правят на глупак. Стойките за пода струват 10 лв, а тръбният път 20 лв, да не говорим че си беше излишен и можеше спокойно да е под 3 метра. Ами на другите ми климатици като тръбният път е под 1 метър тогава не го правим на въпрос...
    За леко негативното ми отношение спомага и факта че нито си изчистиха боклука, а и оставиха кутията от нат. сок и празна бутилка от лимонада ей така захвърлена.

2.  

3. Тук е от
    Sep 2013

Здравейте отново,за моите 2 по-малки стаи от 12 и 19 м2,дали ще ми свършат работа 2 Fujitsu General ASHG09LMCA и 12LMCA,като ги сравнявам с RE9QKE и 12QKE и MHI SRK25 ZJP-S1 ми прави впечатление особено малкото външно тяло на фуджика - едва 21 кг. за RE9QKE e 33 кг за MHI 31 кг,това от значение ли е,четох че по-голямо е по-добре?Но пък и за този фуджик няма много лоши отзиви ,а и имам един при родителите и си топли доволно,не са имали проблеми,вярно,че е по-стар модел от преди 4 год. 12-ка в 25м2.Сега вече може да са ги развалили... Другото е относително ниският минимум от 0.5 за фуджика,на RE9QKE е 0.8 ,а на MHI си е висок направо 1.3,за този показател разбрах,че за малка стая е хубаво да е с нисък минимум или не е толкова важно.Иначе,като мощност 3-те модела май-са горе-доло еднакви,като цена също се доближават със +- 100 лв.За фуджицу съм слушал и чел само позитиви,е били малко шумни и веели в началото,ма топлят.За хола май-остава E12QKE.Като спалнята от 19м2 е точно до хола,без коридор,ще се отваря вратата ако има нужда от помощ.

4. Senior Member Аватара на AC_From_Hell
    Тук е от
    Jun 2011
    Живее в
    BG

RE9QKE и RE12QKE са класни машини на много добра цена. Използват външните тела от Е-серията. Няма да съжаляваш...

5. Тук е от
    Nov 2012

Цитат Първоначално публикувано от jikon Виж публикацията
    Здравейте, търся мнение. Трябва ми климатик за отопление основно, но с важно условие за младеж с алергия към акари и прах. Стаята е 19 кв., южна с алуминиева дограма. София до около 2000 лв. Предварително благодаря на отзовалите се.
    Здравейте предложиха ми тези два климатика LG H09AK или ME FH25VE за горепосоченото, бих искал да чуя и други мнения. Благодаря.
    Този пост е редактиран от Aleksandars; 15-08-14 в 21:08.

6. Member
    Тук е от
    Sep 2013

Цитат Първоначално публикувано от ccankov73 Виж публикацията
    Иванеее..,Иване...
    ...наистина ли очакваше безплатния монтаж да е същия като платения...
    mirandi одобрява това.

7. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Цитат Първоначално публикувано от jikon Виж публикацията
    Здравейте предложиха ми тези два климатика LG H09AK или ME FH25VE за горепосоченото, бих искал да чуя и други мнения. Благодаря.
    За такива нужди ти трябва най-добрата филтърна система на пазара.Сиреч някой модел ДАЙСЕЙКАЙ на ТОШИБА.Иначе като мощности и двете посочени от теб машини ще се справят без проблеми.
    Този пост е редактиран от Aleksandars; 15-08-14 в 21:09.
    Mega одобрява това.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Nov 2008

В никакъв случай не съм очаквал,доста съм чел за това във форума, ама поне да беше безплатен, пък той не е. Той кажи речи си е платен а пък изпълнен като безплатен. Може да кача и някоя снимка в точният раздел.

10. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Добре де, като не ти хареса, защо им прие работата!?

11. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Кво да направя, и ти си прав ама дадох им парите и те си тръгнаха набързо.

12. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Цитат Първоначално публикувано от ivan1 Виж публикацията
    В никакъв случай не съм очаквал,доста съм чел за това във форума, ама поне да беше безплатен, пък той не е. Той кажи речи си е платен а пък изпълнен като безплатен. Може да кача и някоя снимка в точният раздел.
    Като търсите качественна работа и отношение не се купува климатик от веригите а от специализирана фирма.
    Aleksandars, DUNDURMA, Mega и 1 други харесват това.

13. Member
    Тук е от
    Sep 2013

Цитат Първоначално публикувано от VeleV.Klima Виж публикацията
    Като търсите качественна работа и отношение не се купува климатик от веригите а от специализирана фирма.
    А възможно ли е специализирана фирма да извърши кофти монтаж и да прецака клиента, който си плаща монтажа.

14.  

15. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria
    А възможно ли е специализирана фирма да извърши кофти монтаж и да прецака клиента, който си плаща монтажа.
    Според мен не. Съдя не само по нашата работа а и на колеги. Някой дори пишат тук във форума.
    Aleksandars, Mega и mirandi харесват това.

16. Member
    Тук е от
    May 2012

Цитат Първоначално публикувано от edi1 Виж публикацията
    За такива нужди ти трябва най-добрата филтърна система на пазара.Сиреч някой модел ДАЙСЕЙКАЙ на ТОШИБА.
    Еди, чета постовете ти с интерес и научих от тях много неща - адмирации за което, но би ли подкрепил тезата си с факти, че Дайсекая има "най-добрата филтърна система на пазара" или това са твоите виждания, като фен на марката?

17. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Ами от практиката, дето съм ползвал ТОШИБА-та и от някои спорадични впечатления то други машини на приятели.Като пусна ТОШИБА-та, обира всичко от стаята вечерно време и на сутринта, като вляза при синковеца, въздуха си е свеж.За мен най-добрите плазмени филтри са на ТОШИБА и на ЛДС-то.ЛДС-то вече го няма, та остана ТОШИБА-та.Имат големи касети, през които преминава над 50% от въздушния поток.И от това ,което съм прочел по разни чужди форуми от ползватели.Е, мнението ми е на любител все пак.
    VeleV.Klima и mirandi харесват това.

18. Senior Member Аватара на ccankov73
    Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    Разград

Доколкото знам технотата плащат 100-тина лева на фирмите.Човека си е доплатил като за стандартен.Значи ако са нормална фирма трябва да му го направят както трябва - ТОЧКА!!!
    P.S. Видях снимките от монтажа в друга тема - ,да се смее ли човек- да плаче ли?!?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Избор на Климатик
    От Aleksandars във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2843
    Последно: 01-01-16, 21:54
  2. Помогнете ми в избора на климатик - 2013 г.
    От avenger във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2806
    Последно: 03-01-14, 09:52
  3. Помогнете в избора
    От Alex D във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 12
    Последно: 06-10-11, 23:08

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе