NA
NA
Здравейте! Мнението Ви за климатик http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-CS/CU-YE12QKE , който в момента е на промоция? За нас е важно да топли добре при ниски температури, а не да размразява през половин час.
Наистина ли очакваш от климатик за < 1000лв да ви стопли при -15?
Благодаря Ви за бързия отговор! Но като всяка жена, не спирам да питам. За стая 16-20 кв.м., дограма, спалня, топла стая, но ще се отваря да топли и коридора през деня, може ли вашата помощ за избор на климатик от тези: Fujitsu 12 LEC, Fujitsu 12LLC, Fujitsu 12 LUCA, Panasonic E9QKE или пък друг по ваше предложение? Бюджет до 1500лв./ искам много за малко , но.../
... Последните две машини са дадени с различни мощности. Принципно е желателно оглед на място, иначе последните два модела са добри за парите си. Може да погледнете също и Mitsubishi Heavy 35 ZJ-S
Щом ще се отваря и към коридора тая 9-ка Панасоник хич няма да стигне, евентуално Panasonic E12QKE
Много глупости гледате, ама и вярвате. Всеки има глава на раменете за да преосмисли. Машина дето запазва 75% от мощността си при -15 аз не съм видял, може и да има, но няма да е от горната марка.
62% съм виждал, имам го в къщи, но 75% не съм чел да има, макар всичко да е възможно.
Сега погледнах сервизното на мултито на ПАНАСОНИК 15-ица.При две вътрешни тела дават капацитет 5,4 кв при +7 градуса и 4,5 кв при +2 градуса, за по-ниски температури няма данни.Чак при 80-ицата има данни до -15 градуса и там запазва мощност около и малко над 50%.
Този пост е редактиран от edi1; 22-10-14 в 16:39.
Между другото май има значение и колко са вътрешните тела.По ЕВРОВЕНТ по дадените на предната страница данни обаче излиза, че ПАНАСОНИК-а запазва 64%.
На ТОШИБА-та 18-ца пък по инженерната книга дават от 5,4 кв при +7 да падне на 2,31 кв при -15 при две вътрешни 10-ки.
Та, разминаването в данните е бая голямо, гледам.
Този пост е редактиран от edi1; 22-10-14 в 16:52.