Нещо от сорта на минимумите на Fujitsu AS-W28B или на Климатик втора употреба HITACHI 2210RX: COP: 5.98
Охладителна мощност: 0.9-3.0 (2.2) kW
Отоплителна мощност: 0.9-5.8 (3.2) kW
Консумация (охлаждане): 80-600 (355) W
NA
NA
Нещо от сорта на минимумите на Fujitsu AS-W28B или на Климатик втора употреба HITACHI 2210RX: COP: 5.98
Охладителна мощност: 0.9-3.0 (2.2) kW
Отоплителна мощност: 0.9-5.8 (3.2) kW
Консумация (охлаждане): 80-600 (355) W
Тоя климатик изкара коефициент над 10 с тая консумация от 80W и отдадени 900W
За нисък минимум гледай нещо от сорта на 0.3-0.5KW. И аз имам една стая 10-11кв и се чудя какво да и забода, само че монтажа ще е проблем и по-скоро отвеждането на конденза от вътрешното тяло, защото пред стаята има тераса с врати 230см високи и от трите страни.
по скоро според мен да гледа минимална консумация да има.. не е проблем да работи он-офф на 100-120 вата .. щото доста машини имат минимум от по 600-900 вата ама при 300-400 вата консумация което ги прави неефективни ..
Тоя наистина има КОП та дрънка... но така е публикуван!!! Alexi , тук гледам като това Sanyo в подписа ти - SANYO SAP-ZK25X
COP: 5.61
Вид: хиперинвертори
Охлаждане: 0.5-2.5-3.2kw
Отопление: 0.5-2.5-4.3kw
Консумация: 0.44kw
Подходящ за площ: до 25 кв.м.
Тези параметри имат ли накаква истинност? Или са като на предното Хитачи
Колеги а какво ще кажете за това Mitsubishi muz-ge35va ,изпадна ми на оферта ,как е ако се съпостави със Sharpa xp12ghr .Има ли шанс да ме стопли мицубишито във 24 те ми кв + 6 кв коридор или шарпа е по добре.На първо гледане виждам че мицубишито има висок минимал от 1.6.
Забравиго това митсубиши ge35. Имам го. В момента нагласен на 26 гр. поддържа 24гр. в 20 кв.м. Външна температура +2 гр. :-(
Ясно ,а всъщност Sharpa Xp12 ghr със неговите 4,2 kw номинал и 6 kw максимал ще се справи ли с тези 24 кв + евентуално още 6 кв дори и при външна - 10 гр ,или да събирам пари за някоя 50 ка или нещо втора употреба.Някой има ли данни при - 7 колко мощност му остава на Шарпа.Досега което прочетох като недостатък че бил шумен и духал силно ,както и че имал висок миниму но като че ли за моето помещение това няма да е проблем.
Бе вземай Шарпа докато все още го има и не са занимавай с глупави оферти . А ако имаш възможност за КЕЕ , слагай е товаFujitsu ASYG12LТCA и си свиркай
Този пост е редактиран от mirandi; 11-01-14 в 00:31.
Виж първо дали изобщо има 12ГХР,в повечето сайтове пише,че го имат,а всъщност отдавна е изчерпан.
ЧНГ на всички! Все не остава време, за да благодаря на dodo_pv, за съветите относно panasonic E09PKE. Всичко се оправи, точно както ми препоръча. Почистване на нано-то, рестартиране на климатика, за да преодолеят някакви ограничения и те така! :rolleyes: Всъщност климата толкова ми допадна, че сложихме още един от същия модел. Така вече съм с един Фуджик и 2 Панасоника. Вярно, че нямаше досега зима, но в мъглата нямаше грижа. Ще го зяпам и при някакви странни, приятни или неприятни случки, ще пиша. Поздрави още веднъж.
Може и да не се зарежда, но се изписва във края на лентата ей това - GWH18MB COZY..........